Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen om kvinnan som Paolo Roberto köpte sex av: "Mår väldigt dåligt"

- 18/05/2020, 16:26 -

Kriminalinspektör Simon Häggström har varit i kontakt med kvinnan som Paolo Roberto köpte sex av och enligt honom är hennes mående inte bra.

Det var under natten till fredagen förra veckan som Paolo Roberto greps i en razzia, misstänkt för sexköp. Lite senare under dagen erkände Roberto brottet i en intervju med TV4.

– Jag hittade det smutsigaste som finns. Jag ville döva hålet som finns hos mig, sa Roberto i TV4-intervjun med Jenny Strömstedt

Paolo Roberto intervju med Jenny Strömstedt
Paolo Roberto. Bildkälla: TV4

"Mår väldigt dåligt"

Kvinnan som Roberto köpte sex av ska vara i 30-års åldern och från ett av Europas fattigaste länder, enligt uppgifter till Aftonbladet.

– Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj, säger kriminalinspektör Simon Häggström till Aftonbladet.

Kvinnan uppges vara väldigt skärrad över hela händelse enligt polisen.

– Hon mår väldigt dåligt över det som hänt och vill lämnas ifred. För henne är det otroligt skamfyllt, säger Häggström till Aftonbladet.