Måndag 21 Jun
Stockholm

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar. Det meddelade hon på sin blogg under måndagskvällen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var sent under månsdagskvällen som Magdalena Graaf, 44, skrev ut beskedet på sin blogg – hon och sambon Filip Larsson separerar efter 10 år tillsammans. Paret har tillsammans sönerna Charlie och Louie. Magadalena har sedan sönerna tidigare Lancelot och Tristan tillsammans med fotbollsstjärnan Magnus Hedman

Paret har varit tillsammans i 10 års tid. Bildkälla: Stella Pictures

"Det kan vara svårt att driva en familj och vårda kärlek när man är offentlig. Många vill skada, gotta sig och försöka förstöra vid första möjliga tillfälle. Olyckskorpar som tar varje chans att sabotera", skriver hon på bloggen.

"Det blev inget bröllop. Men en evig vänskap", skriver Magdalena. Bildkälla: Stella Pictures

"10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap. Vi har valt att separera, fredligt och vuxet. Vi vill vara de bästa föräldrarna för våra barn. Vara nära dom, få dom att känna sig älskade och speciella!", avslutar Magdalena. 

Så träffades Filip och Magdalena

Profilerna träffades på Story hotells restaurang en sen lördagkväll för drygt tio år sedan. Han hade just avslutat ett långt förhållande, och hon hade varit singel i tre år.  De började prata om livet och plötsligt insåg de att de var ganska lika, hade samma humor och värderingar, har Magdalena tidigare berättat på sin blogg. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela