Söndag 9 Maj
Stockholm

Magdalena Graaf om läckta sexvideon: "Solen skiner"

Magdalena Graaf vaknade upp och insåg att hennes mobil blivit hackad. Men hon tog det hela med en klackspark.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under förra helgen som Magdalena Graaf, 44, vaknade upp och såg att hennes mobil var överfull med meddelanden och missade samtal. Efter en stund insåg hon att någon hade hackat hennes iCloud och lagt ut en vuxenfilm på henne och hennes sambo – rakt ut på Instagram. 

Magdalena vaknade upp till ett kaos på sin telefon. Bildkälla: Stella Pictures

På sin blogg skrev Magdalena

"Godmorgon! Vilken ramaskri morgon? Vaknade upp av att helvetet bröt loss inatt. Telefonen skakade, plingade och ringde. Vad i hela friden? Vad har hänt!? Har någon dött? Nån har hackat mitt instagram, mail, cloud. Ja ALLT! Och lagt ut en gammal rätt oskyldig vuxenfilm (eller en del av något) i mina storys på nätet. Ingen kom till skada haha! Inom äktenskapliga gränser. Men jävligt OBEHAGLIGT."

Hon avslutar inlägget med att berätta att alla lösenord är bytta, och tipsar till sist om att använda tvåstegsautentisering på telefonen. Samt att "se till att vara snygg i alla lägen". 

Många av Magdalenas följare hyllar henne nu för att ha tagit det hela med en sån klackspark. Och i ett sms till Aftonbladet skriver hon att hon fortfarande tar det hela med en nypa salt. 

"Solen skiner och ingen har dött",skrev hon. 

Under tisdagen gick Magdalena ut med att hon och sambon Filip nu separerar. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela