Torsdag 29 Jul
Stockholm

Därför ser Khloé Kardashian helt annorlunda ut på nya bilderna

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian har förändrats en hel del genom åren. Foto: Stella Pictures.

Khloé Kardashians senaste bilder skapar ramaskri bland följarna. Vem är tjejen på bilden och var har den riktiga Khloé Kardashian tagit vägen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Khloé Kardashian, 35, är en av Hollywoods mest opererade kvinnor har nog få kunnat undgå. De senaste åren har hennes ansikte förändrats en hel del, och varje gång har hennes fans blivit lika chockade. 

Men frågan är om inte Khloés senaste selfies tar priset...

Khloé Kardashian år 2010 – före skönhetsingreppen. Bildkälla: Stella Pictures

Förutom att följare med förstoringsglaset framme snabbt noterade att hon Photoshoppat sina bilder så till den grad att halva hennes halsband råkat försvinna så var det även en hel del annat som pågick på bilden.

Khloé Kardashian retuscherade sin bild rejält – fansen märkte direkt att hon råkat ta bort halva halskedjan. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Som caption till bilden skrev Khloé: "Location: Under bitches skin". Det fick fansen att snabbt börja skämta om att det enda som fanns under Khloés hud var hennes kirurg.

Andra reaktioner löd:

"Khloé Kardashian ser ut som en annan person varje år"

"Jag vägrar att tro att det där är Khloé Kardashian på bilderna"

"Hon ser så annorlunda ut det är helt galet"

"Din dotter kommer inte att känna igen dig efter alla de här ingreppen"

"Jag vet inte om Khloé har opererat sig eller bara retuscherat sig – oavsett vad vill jag ha vad hon har!"

"Vi vet att Tristan Thompson vill ha nya tjejer varje vecka men det där är lite för mycket", skrev en annan person med en elak vinkning till Khloés ex-pojkvän Tristan Thompson som var notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor.

"Michael Jackson mot slutet"

Så, vad har Khloé gjort för att förändras så drastiskt? Khloé har tidigare opererat rumpan och brösten. Hon gjorde även en omtalad näsoperation år 2019 då fansen började uttrycka sin oro då de ansåg att hon började likna "Michael Jackson mot slutet".

Khloé Kardashian visade sin nya näsa år 2019. Bildkälla: Divorce Sucks Podcast

De senaste åren har Khloé gått ner mycket i vikt, vilket också visar sig i ansiktet. Khloé ska även ha använt sig av Botox och fillers i hela ansiktet. Det har även ryktats om att Khloé skulle ha filat ner sitt käkben. 

Claire McGuinness arbetar på en skönhetsklinik som gör både fillers och andra ingrepp. I en intervju med den australiska radioshowen 3pm Pick-Up gav hon sin syn på saken, skriver Daily Mail.

– Det är så mycket som händer på den här bilden. Jag tror att det handlar om plastikoperationer, fillers och viktminskning. Men även om filter på bilden, smink och ljus, förklarade McGuinness.

Kommentera
Kopiera länk
Dela