Torsdag 29 Jul
Stockholm

Magdalena Graaf om separationen från Filip: "Oerhört lycklig"

Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson går skilda vägar. Foto: Stella Pictures.

För en vecka sedan stod det klart att Magdalena Graaf och hennes sambo Filip Larsson går skilda vägar efter 10 år tillsammans. Nu berättar Magdalena om uppbrottet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för en vecka sedan som Magdalena Graaf, 44, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 45. Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men relationen är över och bröllopet inställt.

Magdalena Graaf och Filip Larsson har varit ett par sedan 2010. Här ser vi dom på ett event år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

"10 år som har varit de bästa i mitt och i vårt gemensamma liv, tillsammans som familj! Fina barn, fantastiska minnen, upplevelser och äventyr. Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen", skrev Graaf i sin blogg.

Hon berättade att olika omständigheter har gjort att de har glidit isär.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena vidare och berättade att de har turats om att ha barnen i huset varannan vecka.

"Aldrig känt mig gladare"

"För att vara helt ärliga så har vi inte levt ihop sedan i november. Så ingenting av detta smäller som en bomb för våra närmaste eller vissa av er", skrev Magdalena om uppbrottet.

Magdalena Graaf mår bättre än på länge. Bildkälla: Stella Pictures.

I sin blogg berättar nu Magdalena om sin helg och den känslan som infunnit sig hos henne efter uppbrottet.

"Bad, hamburgare och givande samtal. Har faktiskt inte känt mig gladare än så här på länge. Alla bitar börjar falla på plats. Och jag är så oerhört lycklig över att jag och Filip kan fortsätta att vara bästa vänner.

Fint! 
Kommentera
Kopiera länk
Dela