Torsdag 29 Jul
Stockholm

Isabella Löwengrip om dejtandet: "Täcka hålet inombords"

Isabella Löwengrip öppnar upp sig om dejtinglivet.
Isabella Löwengrip öppnar upp sig om dejtinglivet. Foto: Lisa Arfwidson/TT

I januari gjorde Isabella Löwengrip och Erik Selin slut. I nya podcasten "Isabella söker Sheila" avslöjar entreprenören sin syn på dejtande och killar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har under en lång period varit stormigt runt entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 29.

I januari tog det slut mellan henne och fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. Varför de gjorde slut kan du läsa mer om här.

Efter relationens avslut är det många av Isabellas följare som undrar om hon dejtar någon ny, något hon svarar på i den nya podcasten "Isabella söker Sheila".

"Ligger inte runt"

I podden frågar Isabellas kollega Sheila Arnells, 30, huruvida hon träffar någon i nuläget.

Isabella ger inga svara klar, men det framgår ändå att hon möjligtvis har ett extra öga för en specifik person. 

Något som däremot framkommer är att det inte råder någon brist på dejtande i Isabellas liv, som avslöjar att det aldrig gått en vecka i hennes liv utan att hon har dejtat någon.

– Det är inte så att jag ligger runt, för det låter ofta så när jag pratar om det. Jag har nog aldrig gått hem med ett one night stand och det är svårt för mig att gå till en krog och gå hem med nån, för den personen kan berätta det för nån, det är lite känsligt så, berättar hon i ”Isabella söker Sheila”.

Bildkälla: Lisa Arfwidson/TT

Blir ofta uppvaktad

Hon trycker lite extra på ordvalet dejta, och menar att det för henne snarare handlar om att hon då på något sätt blir uppvaktad.

– Så kanske vi går ut och äter middag och sen ses vi på nån vinkväll. och sen ses vi bara, kanske en två gånger i veckan och hänger.

"Mycket killrelationer"

Hon blir sedan väldigt personlig, och förklarar att hon har använt dejtande som en slags "distraktion" och att det många gånger snarare handlat om att döva känslan av ensamhet.

– Då har jag ändå nån att promenera med, dricka lite vin med, stå och prata med. Det är för att täcka det här hålet inombords. Då blir det en massa relationer som man tror ska fylla det hålet och då blir det mycket killrelationer, framför allt, säger Isabella i podcasten ”Isabella söker Sheila”.

Dejtar du mycket?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela