Lördag 19 Jun
Stockholm

Så mycket betalade Ida Warg och Alexander Pärleros för sin nya tomt

Ida Warg och Alexander Pärleros har köpt tomt. Under en längre tid har de varit på jakt efter sitt drömhus – men nu har de beslutat sig för att bygga sitt eget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ida Warg och Alexander Pärleros har under en längre tid uppdaterat sina följare om att de varit på jakt efter sitt drömhus. Hipp som happ så var de på visning i ett hus som de snabbt föll pladask för och gav sig direkt in i budgivningen. 

Men det hela gick inte som de tänkt sig. Enligt paret så halkade de på målsnöret – utan att egentligen förstå vad som hände, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

– Vi hittade ett hus som vi älskade. Men trots att vi vann budgivningen så fick vi inte köpa det. Så nu litar jag ju inte på någon längre, berättade Ida. 

Efter incidenten gav sig paret ut för att leta vidare. Och äntligen så tycks lyckan ha landat i deras knä. De har nämligen köpt en tomt. 

Det var en kämpig budgivning som paret tillslut gick vinnande ur. 

Ida visar upp den nya tomten. Bildkälla: Youtube

På Youtube visade Ida nyligen upp parets nyinköpta tomt – men vart den ligger – det berättade hon inte. 

Men när paret sedan berättade om tomten i sin podd "Sånt är livet" med Alex och Ida så valde de att berätta vart nya boendet ligger. 

Ida Warg och Alexander Pärleros. Bildkälla: Stella Pictures

Och det ligger i Nacka. 

– Det ligger i början av Nacka kan man väl säga? Eller vart ligger egentligen början av Nacka. Men i Nacka kan vi väl i alla fall säga att det ligger?, säger Ida. 

Alexander valde också att berätta vad kalaset kostade. 

– Den lades ut till 5 miljoner men budades upp till 6.8. Så dyrt blev det ju men glada är vi. Nu ska det byggas hus, fyllde Alexander i. 

Tomten ligger i områdets gamla pulkabacke, det är nära till vattnet och det tar cirka en halvtimma att cykla in till stan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela