Eric Saade och Nicole Falciani
Eric Saade och Nicole Falciani gjorde slut för tre veckor sedan. - Foto: Stella Pictures.

Nicole Falcianis svar efter Eric Saades ord om deras relation

När Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar kom det som en blixt från klar himmel. Eric Saade berättade nyligen att han valde att lämna relationen – nu svarar Nicole på hans ord.


Det var för tre veckor sedan som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.

Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget", skrev Nicole i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i maj. Bildkälla: Stella Pictures.

Eric Saade: "Mådde inte bra i vår relation"

På Instagram skrev Eric Saade i helgen att han valde att lämna Nicole eftersom han inte mådde bra i deras relation.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole, Hörs snart / E.”

På Instagram Story svarade Nicole kort efter med en bild och texten: "Kom ihåg, det finns alltid två sidor av varje historia".

Nicole Falciani skrev att det "alltid finns två sidor av varje historia". Bildkälla: Instagram/nicolefalciani
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.