Lördag 31 Jul
Stockholm

Nicole Falcianis svar efter Eric Saades ord om deras relation

Eric Saade och Nicole Falciani
Eric Saade och Nicole Falciani gjorde slut för tre veckor sedan. Foto: Stella Pictures.

När Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar kom det som en blixt från klar himmel. Eric Saade berättade nyligen att han valde att lämna relationen – nu svarar Nicole på hans ord.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för tre veckor sedan som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.

Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget", skrev Nicole i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i maj. Bildkälla: Stella Pictures.

Eric Saade: "Mådde inte bra i vår relation"

På Instagram skrev Eric Saade i helgen att han valde att lämna Nicole eftersom han inte mådde bra i deras relation.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole, Hörs snart / E.”

På Instagram Story svarade Nicole kort efter med en bild och texten: "Kom ihåg, det finns alltid två sidor av varje historia".

Nicole Falciani skrev att det "alltid finns två sidor av varje historia". Bildkälla: Instagram/nicolefalciani
Kommentera
Kopiera länk
Dela