Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar om hemlige kärleken. - Foto: Stella Pictures, Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella Löwengrip berättar om hemlige pojkvännen

Kort efter att förhållandet mellan Isabella Löwengrip och Erik Selin hade tagit slut så flyttade en ny pojkvän in i Isabellas hus på Lidingö. Nu berättar hon mer om den hemlige mannen.


Det var i början av januari som bloggaren Isabella Löwengrip, 29, meddelade att hon är singel igen. Detta då hennes förhållande med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, hade tagit slut.

"Erik och jag har valt att avsluta vår relation, det är självklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har hittat en vänskap som kommer räcka en livstid", skrev Isabella på sin Instagram.

Erik Selin och Isabella Löwengrip var ett par i lite mer än ett halvår. Bildkälla: Balder.se

Redan i april i fjol skrev Isabella i sin blogg att hon var "förälskad", och den 20 maj samma år skickade Erik in en ansökan om skilsmässa. Detta för att separera från sin dåvarande hustru Jennie Marsell, 46.

Isabella och Erik blev officiellt ett par förra sommaren då de umgicks under Almedalsveckan på Gotland.

Kort efter syntes de hand i hand i Saint Tropez. Under sitt omskrivna förhållande så besökte paret även Kenya då de bägge är engagerade i Hand in Hand.

Isabella Löwengrip och Erik Selin i Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella fanns även vid Eriks sida när hans bostadsbolag K–Fastigheter introduceras på börsen i slutet av november 2019. I sin blogg har Isabella även berättat om sina helger i Göteborg där Erik bor.

Berättar om nya kärleken

I podcasten "Isabella söker Sheila" som Isabella driver med vännen Sheila Arnell så avslöjar nu Isabella att hon kort efter uppbrottet från Erik Selin hade en pojkvän som bodde hemma hos henne.

– Ni vet inte det här, men jag hade, ja men typ som en pojkvän. Som bodde här under februari och mars i år. Och jag var så noga med att det här inte skulle komma ut, säger Isabella Löwengrip i podden.

Isabella Löwengrip berättar om den hemlige kärleken. Bildkälla: Stella Pictures.

Den hemlige pojkvännen är numera ett ex och har flyttat ut från Isabellas villa på Lidingö. För ett par veckor sedan hämtade han sina sista saker från hennes hem.

– Precis när han skulle gå ställde han sig och tittade och sa "Isabella jag har älskat dig. Det här med att du pratar om ensamhet, det är inte sant. För jag har varit här och funnits hos dig när du har mått som sämst", berättar Isabella i podden.

Vem den mystiska mannen är avslöjar inte Isabella.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...