Bianca Ingrossos fans rasar över tabletterna i väskan

Det var i ett avsnitt i Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso visade upp vad hon hade i sin resväska. Där låg bland annat några paket med tabletter som hennes följare reagerade väldigt starkt på.


Det var för cirka ett år sedan som Bianca Ingrossos bästa vänner Melina Criborn och Jacob Criborn gifte sig i Spanien. Det hela blev ett riktigt sagobröllop och som toastmasterns hade brudparet valt inga mindre än Bianca och Benjamin Ingrosso

Det blev ett riktigt sagobröllop. Bildkälla: Instagram/Melina Criborn

Fansens starka reaktion

I ett par avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna följa med på det magiska bröllopet samt i förberedelserna innan. Under en speciell scen hänger Melina och Bianca inne på Biancas hotellrum då Melina plötsligt plockar upp några förpackningar ur Biancas resväska. 

– Vänta nu, har du allt det här för magen och tarmarna? Det här är ju flera paket laxeringsmedel?, säger Melina

– Haha ja, jag har inte varit på toaletten sen jag kom hit, skrattar Bianca. 

Melina plockar upp Biancas tablettsamling. Bildkälla: Dplay

Scenen fick många av Biancas fans att reagera starkt då de tror att laxeringsmedlet har med hennes ätstörning att göra. Laxeringemedel används nämligen ibland av människor med ätstörningsproblematik då de föredrar att känna sig tomma i magen. 

Men enligt Biancas stämmer inte detta alls. Detta berättar hon i sin senaste Youtubevideo.

"Bara använt det två gånger", säger Bianca i videon. Bildkälla: Youtube

– Jag har fått den här frågan flera gånger per dag sedan avsnittet sändes och jag måste jag vill en gång för alla säga att nej, det har inte med nån ätstörning att göra. Jag har använt laxeringemedel två gånger i mitt liv och det har endast varit i samband med att jag inte kunnat gå på toaletten, vilket då hänt när jag rest, säger hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någon gång använt laxeringsmedel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.