Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin firar midsommar ihop. - Foto: Lisa Arfwidson / SvD / TT, Instagram/isabellalowengrip

Isabella Löwengrip firar midsommar med ex-pojkvännen Erik Selin

Nu avslöjar Isabella Löwengrip sina midsommarplaner. Det blir ett firande med ex-pojkvännen Erik Selin i Tjörn. – Jag har haft världens ångest, berättar Isabella Löwengrip i podden "Isabella söker Sheila".


Det var i början av januari som bloggaren Isabella Löwengrip, 29, meddelade att hon är singel igen. Detta då hennes förhållande med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, hade tagit slut.

"Erik och jag har valt att avsluta vår relation, det är självklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har hittat en vänskap som kommer räcka en livstid", skrev Isabella på sin Instagram.

Redan i april i fjol skrev Isabella i sin blogg att hon var "förälskad", och den 20 maj samma år skickade Erik in en ansökan om skilsmässa. Detta för att separera från sin dåvarande hustru Jennie Marsell, 46.

Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

"Vi pratar nästan varje dag"

Isabella och Erik blev officiellt ett par förra sommaren då de umgicks under Almedalsveckan på Gotland.

Kort efter syntes de hand i hand i Saint Tropez. Under sitt omskrivna förhållande så besökte paret även Kenya då de bägge är engagerade i Hand in Hand.

Isabella fanns även vid Eriks sida när hans bostadsbolag K–Fastigheter introduceras på börsen i slutet av november 2019. I sin blogg har Isabella även berättat om sina helger i Göteborg där Erik bor.

Under en frågestund på Instagram i april så fick Isabella frågan om hon var hjärtekrossad efter uppbrottet från Erik.

"Självklart var det tufft för oss båda, men han är en av mina bästa vänner idag. Vi pratar nästan varje dag", svarade hon då.

Isabella Löwengrip och Erik Selin är goda vänner än idag. Bildkälla: Stella Pictures.

Firar midsommar med Erik

I det senaste avsnittet av podden "Isabella söker Sheila" som Isabella driver med bästa vännen Sheila Arnell så pratar de om avsaknaden av större kompisgäng.

Isabella berättar att hon blir provocerad av att folk har så roliga kompisliv.

– Det är verkligen som i ”Vänner” eller ”Sex and the city”. Folk går runt där med sina kompisar, säger Isabella.

Sheila berättar då att de ställde in en middag förra veckan eftersom att det bara skulle bli dom två.

– Vi försökte hitta lite fler folk. Det gick inte bra, säger Sheila och skrattar.

Isabella berättar att hon bara har två vänner, och det är Sheila och sin tidigare anställda Marisol Was.

– Jag uppskattar er jättemycket för ni är mina närmsta. Men det är klart att det hade varit kul som på midsommar till exempel – att nu är vi 15 pers och alla har superkul – som kör ihop en middag här, berättar Isabella i podden.

Isabella Löwengrip och Erik Selin i Kenya under sin relation. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Haft världens ångest"

Hon avslöjar sedan sina midsommarplaner – det blir ett firande med just ex-pojkvännen Erik Selin i Tjörn.

– Som nu på midsommar. Jag har haft världens ångest för vad jag ska göra. Jag ska ner till min extrafamilj i Göteborg. Den jag hade relation med i Göteborg… Relationen försvann ju men jag vann en familj, säger Isabella och fortsätter: 

– Så jag ska ner till dom och vara på Tjörn och fira midsommar. Det är ju helt fantastiskt, jag är tacksam över det. Men det är klart att det hade varit roligt att bli inbjuden på en rolig midsommarfest, berättar Isabella i podden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!