Dolph Lundgren säljer lyxvillan i LA – se bilderna här

Dolph Lundgren säljer nu sin stora lyxvilla i Los Angeles. Huset är över 485 kvadratmeter och uteplatsen går ej av för hackor.


Det var för några veckor sedan som Dolph Lundgren, 62, publicerade en bild på sin Instagram där han berättar att han och kärleken Emma Krokdahl, 24, förlovat sig under sin vistelse i Sverige. 

I samband med att nyheten kom ut – kom det även fram att Dolph bestämt sig för att sälja sitt lyxhus i Los Angeles. Anledningen till varför stjärnan säljer är fortfarande oklart – men det råder ingen tvekan om att fler än en kommer att dra efter andan på visningen av huset. 

"Någonting väldigt speciellt hände här i Sverige", skrev Dolph till bilden. Bildkälla: Instagram

Huset är belägrat ovanför Sunset Strip, det är över 485 kvadratmeter stort och har både SPA-avdelning och en fantastisk uteplats. Huset har även sex toaletter, fyra sovrum – varav två är utrustade med balkonger. 

Självklart skulle inte Dolph ha ett hus utan hemmabio – som finns nere i källaren. 

Och vad går då kalaset loss på? Jo nämligen omkring 40 miljoner kronor. Men konstigt är det inte. 

Här skulle man ju kunna sitta och ta sig ett glas rosé. Bildkälla: Stella Pictures
Ett däck med både dags och kvällssol. Bildkälla: Stella Pictures
Självfallet så har även huset pool. Bildkälla: Stella Pictures
Bild från utsidan. Bildkälla: Stella Pictures

Se alla bilder på det lyxiga huset i bildspelet ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.