Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos svar efter hårda kritiken mot Lovisa Worge

- 13/07/2020, 12:06 -

Det är i sin senaste video som Bianca Ingrosso ryter ifrån till sina följare. Det hela har att göra med Båstadresan för att par helger sedan.

Det var för ett par helger sedan som Bianca Ingrosso, 25, hamnade i blåsväder efter att ha publicerat en Youtubevideo. 

Bianca åkte nämligen nyligen till Båstad samtidigt som ett stort gäng influensers, bland annat Hanna "Hannalicious" FribergMoa MattssonChloé SchutermanLovisa Worge och många fler för en riktig festhelg.

En av kvällarna fyllde Moa Mattsson år vilket firades med middag, shots, dans och drinkbord. Gästerna stod tätt, drack ur varandras drinkar, kramades och åt av varandras mat. 

Det blev middag, shots och drinkar. Bildkälla: Youtube

Dagen efter kliver Bianca och assistenten Lovisa Worge upp och är riktigt bakis. 

– Jag är inte nykter, säger Lovisa. 

Lovisa känner sig sliten. Bildkälla: Youtube

Det har efter videon haglat in arga kommentarer till både Bianca och Lovis som handlar om "att det är sjukt att hon kör bil när hon är onykter". Då Lovisa alltid är den som kör Bianca tog följarna för givet att det är hon som körde hem dem från Båstad dagen efter. 

Men nu berättar Bianca i sin senaste video att folk har missförstått det hela. 

– Lovisa körde inte? Vi är ansvarsfulla människor. När folk har förutfattade meningar blir jag irriterad, säger Bianca. 

– Och på klubben var det långa avstånd mellan borden och vi följde alla restriktioner så ni behöver inte tänka på det där mer, avslutar hon. 


Har du kört bakis någon gång?