Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gigi Hadid visar inte gravidmagen – på grund av coronaviruset

- 16/07/2020, 15:34 -

Gigi Hadid har nu valt att ta bladet från munnen och berätta om anledningen till varför hon inte visar upp sin gravidmage.

Det var i april det kom fram att Gigi Hadid, 25, pojkvännen Zayn Malik, 27 ska bli föräldrar. 

Gigi och Zayn började dejta år 2015 efter att ha träffats under inspelningen av hans musikvideo. De gjorde slut år 2018 men hittade tillbaka till varandra i december 2019.

Källor nära Gigis familj har avslöjat för Tmz att Gigi är gravid i sjunde eller åttonde månaden, och att både Gigi och Zayns familjer är riktigt exalterade över att bebisen ska titta fram snart.

Gigi är höggravid. Bildkälla: Stella Pictures

Men Gigi har under hela sin graviditet hålilt sig i det dolda – men ingen har haft ett svar på varför. 

Nu har hon valt att berätta varför hon inte visat upp magen.

"Folk har dött"

I en instagramvideo har Gigi nu valt att visa upp både kulan (eller ja, skymta) samt att hon nu berättar om varför hon inte valt att visa upp magen. 

– Jag har varit gravid under en pandemi. Folk dör. Jag känner att min mage och graviditet är det minst viktiga under en sån här tid och jag vill visa respekt för de som är drabbade där ute. 

Gigi visar upp gravidbulan. Bildkälla: Gigi Hadid Instagram

– Sedan kom Black lives matters och då kände jag verkligen att sociala medier ska användas till det – och inte till min mage. 

– Vi mår i alla fall jättebra och tar hand om oss, avslutar hon.