Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför planerar Bianca Ingrosso att lägga ned sin Youtubekanal

- 23/07/2020, 12:32 -

Bianca Ingrosso har blivit väldigt stor på Youtube och berättar ofta att det är någonting hon älskar att arbeta med. Men nu säger hon att hon funderar på att lägga ned kanalen.

Bianca Ingrosso, 25, har kommit att bli en av landets just nu hetaste potatisar. Utöver att ha en rad olika samarbeten, vara programledare och ambassadör för olika stora företag så har hon även någonting utav en huvudroll i reality-programmet Wahlgrens värld. Hon har även företaget CAIA som gjort extrem succé. 

Tidigare ägde Bianca 29 procent av aktierna i bolaget och nu har hon skrivit under miljonkontrakt med företaget Verdane, som köpt lite mer än 50 procent av aktierna. Enligt Di handlar det om 200 miljoner, vilket influencern tjänar 60 miljoner kronor på.

Sminkföretaget CAIA har haft enorma framgångar. Bildkälla: Instagram

Hennes centrala plats i reality i kombination med sitt succéföretag har gjort att hon nu kallas för Sveriges Kylie Jenner, vilket vi absolut är redo att hålla med om. 

Men på sidan av hela denna baluns så sysslar även Bianca med någonting som hon älskar – nämligen Youtube. 

Hon har i skrivande stund 353 000 prenumeranter på sin kanal och i kommentarsfälten ser man hur fansen hyllar henne till skyarna för hennes flitiga uppdateringar och mysiga vloggar. Men nu berättar Bianca att hon funderar på att lägga ned sin kanal. Vilket kom som en bomb för hennes följare. 

"Orkar inte mer"

För ett par veckor sedan åkte Bianca ned till Båstad med ett gäng influensers där de festade loss ordentligt. Allt filmades och publicerades på Youtube. Detta gjorde att hennes kommentarsfält svämmade över av kritiska kommentarer där människor ifrågasatte hur hon kunde festa i Båstad under rådande pandemi. 

Bianca Ingrosso
"Funderar på att lägga ner". Bildkälla: Youtube

– Jag följde restriktionerna och förstår därför inte hur folk kan bli arga på mig, säger hon. 

– Men jag börjar uppriktigt bli less på att inte kunna göra eller säga någonting utan att få hat. Jag funderar på att lägga ner allt, inklusive Youtube och bara köra Instagram nu. Jag älskar ju Youtube men det kommer ju till en gräns för hur mycket hat man pallar med. Jag får kritik för hur jag är, vart jag är, vem jag är med hur jag rör mig, vad jag gör, vad jag inte gör och det tär på en. Så det blir nog semester från allt snart, säger Bianca i sin senaste video.

"Kritik är inte hat", skriver Biancas följare. Bildkälla: Youtube

Men Biancas följare är inte redo att hålla med. De menar att hon får kritik – inte hat, och att det är någonting man får räkna med som offentlig person.