Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca och Lojsans om att tjuvkolla sin partners mobil: "En skyldighet"

- 24/07/2020, 16:28 -

Det är i podden Måndagsvibe som Bianca Ingrosso diskuterar allt mellan himmel och jord tillsammans med Lovisa Wallin och Hanna Friberg.

Denna vecka har Bianca Ingrosso tagit en paus i semestern för att gästa Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallins podd "Måndagsvibe". Och det bjuds på en hel del skvaller och uppdateringar om livet. 

Tjejerna kom snabbt in på lite barnförbjudna grejer och diskuterade då huruvida det är okej att ens partner kollar på porr. 

Bianca gästar Måndagsvibe. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har blivit lite 50/50 med porr nuförtiden. Jag har blivit lite svartsjuk ibland och vill veta vad han kollar på, är det samma tjej han kollar på. För när jag själv kollar så tänker jag inte så mycket som personerna utan mer på själva sexet. Men killar är ju mycket mer att se söker på en och samma person, sa Bianca. 

– Fullt fine att kolla porr när vi inte är med varandra. Men är vi hemma tillsammans och jag typ går ut med hundarna och han skulle dra på porr – då känner jag bara nej, avslutade hon.

Lovisa och Hanna har en podd med väldigt stor publik.

"Att kolla sin partners telefin är ok"

Tjejerna kommer sedan in på en helt annan fråga – huruvida de någonsin kollat igenom sin partners mobiltelefon. 

– Japp, jag dricker på den, säger Bianca. 

– Många säger herre gud det är inte okej , man får inte göra det, men vad fan?, säger hon.

– Jag tycker det är en skyldighet att kolla sin partners mobil då och då, säger Lojsan. 

– Jag håller helt med. Om man hittar någonting så känner man ju 'tack gode gud att jag tittade', fyller Bianca i. 

Avsnittet hittar du här.