Zara Larsson om nya pojkvännen: "Jag är jättekär"

I en intervju med VG meddelar Zara Larsson att hon inte längre är single and ready to mingle. Den svenska popstjärnan har nämligen skaffat sig en pojkvän.


Så tidigt som i maj ryktades det kring artisten Zara Larsson och hennes kärleksliv.

Efter uppbrottet med Brian Whittaker förra sommaren var det ganska tyst från Zara när det kom till kärleksfronten, tills dess att det började ryktas om att hon dejtar modellen, dansaren och vännen Lamin Holmén, något Nyheter24 skrivit om här.

Bildkälla: Instagram

"Känns superbra"

Nu verkar popundret dock bekräfta... ja, iallafall att hon är i ett förhållande.

– Jag är jättekär. Vi har känt varandra jättelänge. Det känns superbra, säger en glad Zara i en intervju med norska VG.

"Behöver inte bevisa någonting"

Hon menar att hon alltid varit väldigt öppen och offentlig med sina tidigare relationer. Denna gång är det annorlunda.

– Nu känner jag att jag inte behöver bevisa någonting. Det är ganska mysigt att det bara får vara mellan oss, det behöver inte vara att hela världen tar del av det, fortsätter hon.

Det ryktas att Zara och Lamin dejtar. Bildkälla: Instagram

Dålig på att dejta runt

Zara menar däremot att hon aldrig varit dålig på att vara singel, utan snarare dålig på att dejta – vilket hon inte grämer sig för. 

– Jag vill inte ens ligga med någon jag inte har känslor för, what's the point? Plus att ditt sex kommer vara dåligt ändå, avslutar hon i intervjun med VG.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.