Måndag 26 Jul
Stockholm

Lamin Holmén ryktas vara Zara Larssons nya pojkvän

Zara Larsson och Lamin Holmen
Zara Larsson och Lamin Holmen – mer än bara vänner?. Foto:

Modellen Lamin Holmén och den svenska superstjärnan Zara Larsson kanske är mer än bara vänner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fram till sommaren 2019 var Zara Larsson, 22, tillsammans med den brittiska modellen Brian Whittaker, 20. 

Zara och Brian träffades via Twitter, ja det var faktiskt så att Zara la ut en bild på honom flera år innan de blev ihop och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Zara Larsson och Brian Whittaker var ett par i två år. Bildkälla: Instagram

Men i juli förra året så avföljde de varandra på Instagram, och kort därefter stod det klart att de efter två år tillsammans hade gått skilda vägar.

Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures

Är Lamin och Zara mer än bara vänner?

Nu ryktas Zara ha en ny fling i form av den svenska modellen Lamin Holmén, 27. Den 188 centimeter långa Lamin har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen, och han har synts i reklamfilmer för Bianca Ingrossos märke Caia Cosmetics. 

Lamin är även professionell dansare och har visat sina skills i både Melodifestivalen, "Idol" och flera musikvideos, bland annat för den svenska rapparen Mwuana. År 2017 uppträdde han dessutom som dansare med Rita Ora på MTV:s gala i London.

Enligt Hänt så har Zara lagt upp flera bilder på Lamin på sin Instagram Story där hon även taggat honom. Zara är även flitig med att lämna gulliga kommentarer på Lamins Instagram. Det ska även spekuleras i kommentarsfält kring om Zara och Lamin är mer än bara vänner...


Tidigare har Nyheter24 skrivit om Zara Larssons fest med Rihanna. – Jag bara skakade, berättade Zara då. Mer om det kan du läsa här.
Kommentera
Kopiera länk
Dela