Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin hyllas av Biancas fans – efter detaljen i videon

- 21/08/2020, 16:30 -

Det är i Bianca Ingrossos senaste video som Benjamin Ingrosso är med på ett litet hörn. Men hans korta medverkan blev mer betydelsefull än man kunnat tro.

Bianca Ingrosso, 25, har kommit att bli en av landets just nu hetaste potatisar. Utöver att ha en rad olika samarbeten, vara programledare och ambassadör för olika stora företag så har hon även någonting utav en huvudroll i reality-programmet Wahlgrens värld. Hon har även företaget CAIA som gjort extrem succé. 

Tidigare ägde Bianca 29 procent av aktierna i bolaget och nu har hon skrivit under miljonkontrakt med företaget Verdane, som köpt lite mer än 50 procent av aktierna. Enligt Di handlar det om 200 miljoner, vilket influencern tjänar 60 miljoner kronor på.

Sminkföretaget CAIA har haft enorma framgångar. Bildkälla: Instagram

Men på sidan av hela denna baluns så sysslar även Bianca med någonting som hon älskar – nämligen Youtube. 

Hon har i skrivande stund 356 000 prenumeranter på sin kanal och i kommentarsfälten ser man hur fansen hyllar henne till skyarna för hennes flitiga uppdateringar och mysiga vloggar. 

Men för några veckor sedan sa Bianca att hon eventuellt kommer att lägga ned kanalen under en period på grund av allt hat hon får från vissa tittare. 

Jag älskar ju Youtube men det kommer ju till en gräns för hur mycket hat man pallar med. Jag får kritik för hur jag är, vart jag är, vem jag är med hur jag rör mig, vad jag gör, vad jag inte gör och det tär på en. Så det blir nog semester från allt snart, sa hon i en video.

"Benjamin har rätt"

I Biancas senaste video besöker hon och Pernilla Wahlgren Nyhetsmorgon för att prata om den nya säsongen av Wahlgrens värld. Efteråt valde de att gå och äta frukost följt av lite shopping och sedan lunch. 

Till lunchen anslöt även Benjamin Ingrosso. 

Innan maten kom berättade Bianca att hon fått en del kritik efter att hon sagt att hon "ibland önskar att hon gjort sina bröst så de höll samma form hela tiden". Detta efter att hennes bröst flera gånger ändrat storlek och form. 

– Skulle du göra eller inte göra dina bröst så är det ditt val då det är dina bröst, säger Benjamin. 

Benjamin ber sedan om lov att få skicka ett meddelande till Biancas fans. 

En stolt Pernilla Wahlgren vill ge Benjamin en fistbump. Bildkälla: Youtube

– Hej alla där ute. Jag tycker min syster får lite för mycket skit från er. Hon kan inte säga godmorgon klockan 11.00 utan ett någon säger att det är inte morgon. Ni har ingenting att komma med. Nu kommer ni säkert störa er på det här, men vet ni vad, jag får ändå aldrig någon skit så nu när ni blir irriterade så kan ni gå in på min senaste bild och skriva ut all skit där för jag kan gärna ta det, tack och hej, säger han. 

– Det var väldigt snällt sagt, säger Bianca. 

I videons kommentarsfält haglar nu kommentarer från Biancas fans som hyllar Benjamins ord. 

"Så fint och bra sagt av Benjamin. Du förtjänar inte all skit som du får för allt hela tiden, förstår knappt inte hur du orkar fortsätta med youtube med alla bittra människor hela tiden"

"Bästa Benjamin. Håller helt med"

"All kärlek till Benjamin, kunde inte hålla med mer"