Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso råkar försäga sig om Idol-beskedet: "Oj"

- 26/08/2020, 11:05 -

Bianca Ingrosso delar med sig av både det ena och det andra i sin senaste intervju med Parisa Amiri.

Det finns intervjuer – sen så finns det intervjuer med Bianca Ingrosso, 25. 

Någonting som alltid varit mycket uppskattat med Sveriges just nu kändaste kvinna är att hon är otroligt bjussig i sina intervjuer, poddar och program. 

I en intervju med Parisa Amiri SVT Play-programet Kvartsamtalet så berättar Bianca att det endast finns en typ av människa hon inte går ihop med – och det är människor som är för privata. 

– Folk som ba "nej men det är lite väl privat att prata om" eller liknande förstår jag mig inte riktigt på. Vad är problemet med att dela med sig? Förstår du vilka samtal vi kan ha här du och jag. Och faktiskt klicka, säger Bianca.

Bianca går inte ihop med människor som är för privata. Bildkälla: SVT Play

 "Oj"

Och på tal om att inte vara allt för privat. I samma intervju med Parisa får Bianca en rad frågor om vilka program hon skulle kunna tänka sig att vara med i. Hon säger då att hon aldrig skulle kunna väga folk i Biggest Loser, men att hon gärna skulle leda Melodifestivalen – men att hon dock inte blivit tillfrågad. 

Parisa frågar då Bianca om hon skulle kunna tänka sig att leda Idol tillsammans med Pär Lernström. Och då hoppar det snabbt ut en liten groda som hon snabbt suger in igen. 

Bianca suger snabbt in sin groda igen. Bildkälla: SVT Play

– Har fått... oj, jo men det skulle jag kunna tänka mig, skrattar hon.

Vi får helt enkelt hålla tummarna att vi får se Pär och Bianca som kombo i en kommande framtid.