- Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Det ska Katy Perry och Orlando Blooms bebis heta

Skådespelaren Orlando Bloom och artisten Katy Perry har nyligen blivit föräldrar. Stjärnorna avslöjar babylyckan i en reklamfilm för UNICEF.


Stärnparet Katy Perry, 35, och Orlando Bloom, 43, har blivit föräldrar. 

Profilerna träffades 2016 men bröt sedan upp för att sedan återförenas 2018. Mars 2020 avslöjade Katy i en musikvideo att hon var gravid med parets första gemensamma barn. 

Katy och Orlando har blivit föräldrar. Bildkälla: Stella Pictures

Orlando har sedan tidigare en son med supermodellen Miranda Kerr

"Kommit till världen"

Katy och Orlando har båda två blivit ambassadörer för organisationen UNICEF i syfte att bland annat stötta deras arbete med säkra förlossningar världen över. I ett inlägg på organisationens Instagram avslöjade nyligen att lilla knodden nu kommit till världen. 

Den lilla familjen. Bildkälla: Stella Pictures

–  Vi svävar av kärlek och förundran efter vår dotter tryggt kommit till världen, säger stjärnorna i ett uttalande på Instagram. 

Dottern ska heta Daisy Dove Bloom.

/
Senaste nytt

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

Ilskan efter kvalfinalen: "Uppenbart korrupt"

1 timme sedan
Både tittare och artister lämnades förbryllade efter kvalfinalens resultat. Flera hävdar att uppläget var ofördelaktigt för de artister som hade uppträtt flera veckor tidigare.

Fröken Snusk: Jag är besviken

3 timmar sedan
Fröken Snusk var en hårsmån från att gå till final i Melodifestivalen. Men Jay Smith knep platsen trots samma poäng och nu kritiseras SVT för upplägget i kvalfinalen. Kanske ska de kika över det en vända och se om det behöver ändras till nästa år, säger hårdrocksduon Scarlet, som hamnade fyra.

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.