- Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Stella Pictures

Penny Parnevik och Douglas Murray ska blir föräldrar igen

Penny Parnevik, 23 och fästmannen Douglas Murray, 40, ska bli föräldrar igen – det avslöjar Penny i ett inlägg på Instagram.


Det var förra året i augusti som Penny Parnevik, 23 och fästmannen Douglas Murray, 40 blev föräldrar till sin förstfödde son Atticus. Sedan dess har livet rullat på för fullt för paret och vi har bland annat hunnit se Penny i en säsong av Let's Dance. 

Men nu har det sannerligen hänt någonting stort – paret ska nämligen bli föräldrar igen. 

Pennys inlägg. Bildkälla: PennyParnevik

Det är på Instagram som Penny avslöjar graviditeten med en bild på henne, bebisbulan och Atticus. 

"Kan inte förstå att jag ska göra detta igen", skriver hon. 

I Peg och Pennys podd "Pillowalk" berättar nu Penny när det hela "skedde". 

"Läkaren som gjorde ett tidigt ultraljud såg ungefär när barnet blev till. Jag scrollade tillbaka i min kamera för att se vilken kväll det var. Då ser jag ju att det var när Douglas fixade en utomhusmiddag för oss. Han sprang runt helt naken och dukade bordet så ja, det var ju lite kul att det var den kvällen", skrattar Penny. 

Hur paret träffades

Men hur träffades egentligen Penny och Murray? Jo, Douglas är nämligen en nära vän till Mia och Jesper Parnevik, vilket gjorde att Penny och Douglas till en början var väldigt hemliga med sin relation. De träffades ofta under middagar och familjemys. 

Penny och Douglas smög först med sin relation. Bildkälla: Stella Pictures

Penny föreslog tillslut att hon och Douglas skulle gå på en dejt för att kolla vart det hela kunde leda, vilket han snabbt gick med på. 

Douglas ringde upp Jesper Parnevik och Mia Parnevik för att fråga om han kunde bjuda ut Penny på dejt. Mamma Mia gav då skönaste svaret. 

– Han försökte förklara att vi hade flirtat hela sommaren och att han nu vill bjuda ut mig, och mamma ba "men du, du tror inte att vi sett det eller? det fullkomligt lyser om er när ni är tillsammans", berättade Penny då.

– När alla hade gått och lagt sig satt alltid jag och Douglas och spelade kort och drack vin. Det är väl klart att dom sett det. 

Pappa Jesper hade dock en seriös diskussion med Penny om det hela. Då han är nära vän med Douglas var han mån om sin väns känslor. 

– Pappa sa att jag inte skulle hålla på att larva runt som jag gjort tidigare, utan att om jag verkligen ville ha Douglas skulle jag satsa, så det gjorde jag, sa Penny då. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.