Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ed Sheeran har blivit pappa - det ska bebisen heta

- 01/09/2020, 13:27

Allas vår favoritsångare har fått en bebis. Ed Sheeran och hans fru är överlyckliga över sin lilla dotter och befinner sig på "cloud nine".

Vi är nog flera som drömt om att dansa till låten "Thinking Out Loud" med Ed Sheerans magiska röst på vårt bröllop. Eller varför inte som vaggvisa? 

Den idag enormt framgångsrika sångaren, låtskrivaren och producenten som började sin karriär som gatumusikant är idag en av världens bäst säljande artister. 

Han har belönats med priser, gjort låtar med stora artister och synts i TV-rutan i bland annat en scen i serien Game of Thrones. 

Den världsberömda artisten har sedan 2018 varit gift med Cherry Seaborn och idag meddelade Ed på Instagram att Cherry förra veckan födde en dotter. 

Ovanligt namn 

Precis som många andra kändisar tycks Ed och Cherry velat ge sin dotter ett unikt namn. 

Lyra Antarctica Seaborn Sheeran är den efterlängtade flickan döpt till. 

bebis
Bildkälla: Instagram.

Det är med denna bild på ett par pyttesmå strumpor som Ed delar med sig av glädjebeskedet. 

Han skriver under bilden att de fått hjälp av en otrolig förlossningsgrupp och att både mamma Cherry och Dottern Lyra Antarctica mår utmärkt. 

"Vi är fullkomligt förälskade i henne" skriver Ed och ber samtidigt om att familjen ska få sitt privatliv respekterat just nu. 

Grattis Ed och Cherry!