Fredag 22 Okt
Stockholm

Produktionens besked om Paradise Hotel under pandemin

Paradise Hotel 2020
Hur blir det egentligen med Studio Paradise?. Foto: SHUTTERSTOCK/NENT GROUP

Det råder coronatider men innan pandemin slog till hann höstens Paradise Hotel att spelas in. Men eftersnacket Studio Paradise hänger fortfarande i luften – hur kommer det egentligen att bli i år?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Tittarfavoriten Paradise Hotel är tillbaka och i höst ställs deltagarna mot väggen när åtta av dokusåpasveriges största drottningar checkar in på hotellet. Men hotellets nya stjärnor tänker inte vika sig så lätt och den stora frågan är vilken sida som går segrande ur striden?

I höstens säsong samlas åtta av de största kvinnliga namnen i dokusåpagenren när Emma HellströmJosefin "Josie" CapllonchAlexandra NordCornelia GyllborgErica LindbergHelen AblatovaHanna Bodelson och Paulina "Paow" Danielsson checkar in på det soldränkta hotellet. En efter en kommer de checka in och överraska övriga deltagare under hösten.

Helen Ablatova är en av årets deltagare. Bildkälla: Fredrik Nilsson/Viaplay Sverige
Paow är tillbaka. Bildkälla: Fredrik Nilsson/Viaplay Sverige

Då höstens Paradise Hotel ägde rum innan coronapandemin så påverkades produktionen ingenting av det under pågående inspelning.

Men någonting som trogna tittare frågat i Paradise Hotel Sveriges kommentarsfält är hur det blir med årets Studio Paradise. 

Och om sanningen ska fram så tycks produktionen inte helt ha bestämt sig för de ska göra i år med det omtyckta eftersnacket.

– Det är någonting vi får återkomma om, i  nuläget har vi inget att kommunicera, sa presschefen Susanne Nylén

Läs mer: Så blir det med rökförbudet i årets Paradise Hotel

Kommentera
Kopiera länk
Dela