Onsdag 28 Sep
Stockholm

Liam Payne förlovad – men vem är fästmön?

Liam Payne och Maya Henry har förlovat sig!
Liam Payne och Maya Henry har förlovat sig!. Foto: Bildkälla: Instagram.

Ska One Direction-fansen jubla eller gråta? Liam är nämligen hundra procent upptagen då han nu satt en ring på flickvännen Maya Henrys finger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Var du ett One Direction fan för några år sedan? Då kanske du crushat på sötnosen Liam Payne, 27, som på senare år skapat sig en egen solokarriär. 

Liam har sedan tidigare sonen Bear, 3, med den före detta X-Factor domaren Cheryl Cole, 37. Paret gjorde slut i juli 2018 och bara några månader senare ska One Direction-stjärnan ha fångats på bild med modellen Maya Henry, 20. 

Paret gick dock inte ut med att de dejtade officiellt förens september 2019, enligt Daily Mail

Liam Payne och Maya Henry på Britain Fashion Awards 2019. Bildkälla: Joel C Ryan/TT.

– Vi är bara väldigt lyckliga, säger Liam i en intervju med Good Morning America

Han berättar att han fyllde år förra veckan och att hans son har börjat skolan för första gången. Programledaren passar även på att fråga hur han känner inför One Directions 10-års jubileum och ifall det finns någon chans om en återförening av bandet. 

– Jag är så tacksam för att fansen fortsatt att stötta oss och att vi alla idag har en egen karriär, vilket egentligen är det finaste av allt detta, svarar han. 

Han hintar tyvärr inte om någon reunion utan nöjer sig med att berätta att han fått fina födelsedagshälsningar från de forna bandmedlemmarna. 

Bandet One Direction uppträdde för sista gången tillsammans 2015 och gick på paus 2016. Bildkälla: STELLA Pictures/ddp/Hahn Lionel.

Fick 15-årsfirande för miljontals dollar  

Men vem är Liams nya fästmö egentligen? 

Maya Henry är född den 15 december 1999 och är alltså 20 år gammal. Hon kommer från Texas, där hon vuxit upp i en mexikansk-amerikansk familj med en stor plånbok. 

Familjen blev nämligen uppmärksammad 2015 när de anordnade en födelsedagsfest, eller Quinceañera till Maya när hon fyllde 15. Firandet kostade flera miljontals dollar och involverade framträdanden av Pitbull och Nick Jonas

Maya Henry har arbetat som modell i flera år tillbaka. Bildkälla: STELLA Pictures/ddp/INTERTOPICS/Jeffrey Mayer

Den spektakulära festen blev så pass omtalad att familjen fick sitt eget reality-TV program som kallades Hanging with Los Henrys, enligt Capital FM

Maya bor idag i Los Angeles och arbetar som modell. Hon har representerat bland annat Dolce & Gabbana på Paris Fashion Week och varit på framsidan av flera tidningar, till exempel Elle Romania, enligt Hollywood Life. 

Modellen har, sedan hon var så liten som 8 år gammal, en egen välgörenhetsorganisation som går till skolmaterial för barn och unga i Texas. 

Liam och Maya träffades för första gången 2015 på en Meet & greet, efter en One Direction konsert.

Grattis till förlovningen, Maya och Liam! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.