Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det händer om du tjuvröker inne på Paradise Hotel

- 04/09/2020, 17:15 -

Från och med förra säsongen så råder det strikt rökförbud inne på Paradise Hotel. Men vad händer egentligen om någon smugglar in cigaretter?

Sedan förra årets sista säsong så råder det strikt rökförbud inne i svenska Paradise Hotel. Detta är någonting som var helt ok för vissa deltagare – och mindre okej för andra. 

Paradise Hotel
Den senaste säsongen där deltagarna fick röka var den första 2019. Säsongen efter skymtades inte en enda cigarett. Bildkälla: Viaplay

–  Vi bestämde oss för att inte visa upp unga människor som röker i programmet under förra säsongen och det här är en linje som vi kommer fortsätta på under höstens säsong, berättar presschefen Susanne Nylén i en tidigare intervju med Nyheter24.

"Har stenkoll"

Men vad händer då om produktionen skulle ertappa en liten anarkist på hotellet som mot all förmodan lyckats smuggla in cigaretter för att stilla sitt nikotinsug?

Enligt presschef Susanne så är det ingenting som skulle kunna hända då de har stenkoll på vad deltagarna har med sig in. 

– Sannolikheten att det skulle hända är väldigt låg. Produktionen har stenkoll på vad som finns i huset eller inte, säger hon.

Utöver det så är det kameror i nästan alla vrår inne på hotellet. 

Ingen risk för tjuvrökning med andra ord.