Det händer om du tjuvröker inne på Paradise Hotel

Från och med förra säsongen så råder det strikt rökförbud inne på Paradise Hotel. Men vad händer egentligen om någon smugglar in cigaretter?


Sedan förra årets sista säsong så råder det strikt rökförbud inne i svenska Paradise Hotel. Detta är någonting som var helt ok för vissa deltagare – och mindre okej för andra. 

Den senaste säsongen där deltagarna fick röka var den första 2019. Säsongen efter skymtades inte en enda cigarett. Bildkälla: Viaplay

–  Vi bestämde oss för att inte visa upp unga människor som röker i programmet under förra säsongen och det här är en linje som vi kommer fortsätta på under höstens säsong, berättar presschefen Susanne Nylén i en tidigare intervju med Nyheter24.

"Har stenkoll"

Men vad händer då om produktionen skulle ertappa en liten anarkist på hotellet som mot all förmodan lyckats smuggla in cigaretter för att stilla sitt nikotinsug?

Enligt presschef Susanne så är det ingenting som skulle kunna hända då de har stenkoll på vad deltagarna har med sig in. 

– Sannolikheten att det skulle hända är väldigt låg. Produktionen har stenkoll på vad som finns i huset eller inte, säger hon.

Utöver det så är det kameror i nästan alla vrår inne på hotellet. 

Ingen risk för tjuvrökning med andra ord. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...