Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos video får fansen att se rött: "Popcorn, choklad och mys"

- 08/09/2020, 11:51 -

Det var under måndagskvällen som Bianca Ingrosso spelade in en Instagramstory som hon själv menade skulle vara "lite skojig". Men det hela resulterade i ett stort gäng sura följare.

Ja, det krävs inte mycket för att Bianca Ingrosso, 25, ska röra upp känslor hos sina följare. 

Bianca har tidigare sagt att hon övervägt att lägga ned sin Youtubekanal då hon blivit så kritiserad och dagligen får en stor portion hat. Biancas följare menar dock att kritik inte är hat och att det är någonting man får räkna med när man är offentlig. 

En härlig släng av sleven fick hon under måndagskvällen då hon publicerade ett litet kvällsprat på sin Instagramstory då hon pratar om sovtider. Bianca har flera gånger påpekat att hon föredrar att äta middag omkring 20.00-21.00 och att hennes hjärna sedan går på högvarv omkring 23.00-00.00. Detta resulterar i sin tur att hon lägger sig väldigt sent.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso rör lätt upp känslorna hos sina följare. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag förstår mig inte på folk som lägger sig innan 22.00. Vad är det för fel på er? Ni går ju helt miste om det här kvällsmyset. Eller de som äter middag klockan 18.00? När äter dessa konstiga människor lunch?, säger Bianca.

Bianca ingrosso
Bianca berättar att hon är en nattuggla. Bildkälla: Instagram

– Det är på natten jag lever, nu lever jag. Jag skriver listor, får idéer, blir sötsugen så jag äter choklad, popcorn och bröd med smör. Jag ser folk som nu skriver "jag har ett vanligt jobb", det har jag med. Jag börjar 08.30 eller vissa dagar 07.00. 

Snabbt kunde Bianca se arga meddelanden trilla in från följare som skrev att de har barn eller arbeten där de måste kliva upp väldigt tidigt. 

– Och nu ser jag även hur hatet börjar trilla in i min DM. Detta var en liten spontan och kul frågestund om era sovvanor. Kan ni inte vara lite spontana och kula?, avslutade  Bianca. 

Se en snutt av videon i spelaren ovan.