Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexandra Nord om nya beslutet: "Slutar helt nu"

- 10/09/2020, 09:48

Alexandra Nord är just nu aktuell med en rykande färsk säsong av Paradise Hotel. Nyligen var hos och lagade mat tillsammans med Smail Alihodzic och då avslöjade hon att hon nu är färdig med festandet för ett tag.

Dokusåpadrottningen Alexandra Nord är just nu aktuell med nyaste säsongen av Paradise Hotel

Alexandra har vi tidigare sett i Bachelor, Paradise Hotel, Ex on the beach och middag med mitt ex. Och varje gång levereras det minst sagt starka känslor, tårar, drama och skratt. 

Alexandra Nord
Alexandra Nord. Bildkälla: Fredrik Nilsson/Viaplay Sverige

Men utanför lyxhotellens väggar fokuserar Alexandra mycket på träning och hälsosamt leverne. Någonting hon berättar om när hon gästar Smail Alihodzic på sin Youtubekanal.

Alexandra och Smail. Bildkälla: Youtube

Och nu har hon även bestämt sig för att sluta dricka alkohol. 

– Jag hade några riktigt galna fyllor inne i Ex on the beach där jag vaknade med minnesluckor. Så jag har bestämt mig för att sluta dricka. Jag kan sköta mig bättre ute i vanliga livet och spårar inte lika mycket som jag gör i Ex on the beach. Men även i PH så kunde jag börja sluddra och då slutade de servera en, berättar hon. 

Alexandra Nord
Alexandra slutar nu att dricka alkohol på obestämd tid. Bildkälla:Alexandra Nord Instagram

– Jag har kul utan alkohol, man blir bakis när man dricker, jag får ångest, träningen drabbas och så vidare. Så nu ska jag i alla fall börja med ett år, berättar hon. 

– Men jag hade seriöst inte klarat att vara inlåst med kameror nykter, avslutar hon. 

Se hela avsnittet här.