Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Stenlöfs glädjebesked: fansen överlyckliga

- 11/09/2020, 11:40

Alice Stenlöf har länge hintat om att hon håller på med ett hemligt projekt. Nu släpper hon en teaservideo som gör fansen galna av nyfikenhet.

Alice Stenlöf, 24, har haft ett riktigt framgångsrikt år. Hon har hunnit med att vara med i Let's Dance, köpa lägenhet och gjort en hel del stora samarbeten. 

Men nu är det dags för nåt nytt. Alice har ett tag hintat om att hon håller på med ett hemligt projekt och nu verkar det äntligen börja närma sig. 

Följarna har på senaste tiden börjat bli irriterade och anklagat Alice för clickbait. De menar på att hon skriver en titel som initierar att hon ska berätta om något i en video, men när man klickar sig in får man bara höra att hon inte kan avslöja vad det handlar om. 

Läs mer här. 

Alice Stenlöf
Alice Stenlöfs karriär har nog aldrig gått så bra som nu. Bildkälla: Instagram.

Stöttad av influencervärlden  

Men nu verkar det som att fansen inte kommer behöva vänta allt för länge till. Alice publicerade nämligen igår en video på sin Instagram som gör följarna galna av spänning. 

I videon ser vi några av Sveriges största medieprofiler och artister som ägnar sig åt någon form av visklek. Alice viskar något i örat på sin assistent Lucas Armando Feola, 23, och sedan sprider sig ordet som en löpeld. 

Alla ser väldigt exalterade ut när de får höra nyheten.

Inte nog med att så många profiler har ställt upp på att medverka i videon, Alice får även ett enormt stöd på Instagram. 

Hela influencervärlden repostar och hyllar Alice projekt. 

"Talangfulla jävel, var beredda på magi", skriver Bianca Ingrosso, 25.    

I videon ser vi bland annat artisterna Sabina Ddumba, Victor Leksell och Anis Don Demina. Bildkälla: Instagram.

Eget klädmärke? 

Alice frågar under videon om följarna har några gissningar på vad projektet kan vara för något. Flera av fansen spekulerar i kommentarsfältet kring om det hemliga projektet kan röra sig om ett eget klädmärke. 

Såhär lyder några av kommentarerna.

"Eget märke! Står ju Alice Design i början"

"Jag gråter. Släpper hon eget så kommer jag bli fattig inom en snar framtid"

"Din heeeeelt egna klädkollektion"

"Eget märke? Oavsett, wow u go girl" 

En sak som är säker är iallafall att vi alla är mycket nyfikna och taggade på att få veta vad Alice nya projekt är för något!