Fredag 14 Maj
Stockholm

Andrea, 21, lät följarna bestämma – fick TikTok-tatuering

21-åriga Andrea Correa lät följarna bestämma vad hon skulle tatuera.
21-åriga Andrea Correa lät följarna bestämma vad hon skulle tatuera. Foto: Privat

21-åriga Andrea Correa visste inte vad hon skulle tatuera in. Då tog hon hjälp av sina följare – och resultatet blev helfestligt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är ingen hemlighet att sociala medier lätt föder trender och idéer som tidigare varit otänkbara. En som gått ett par extra kliv är Andrea Correa, 21, från Jokkmokk – som lät hennes följare på TikTok bestämma hennes nästa tatuering.

Andrea Correa lät följarna bestämma hennes tatuering. Bildkälla: Privat

Och vad som är lite roligt med just Andreas tatuering är självaste temat på den – för valet föll slutligen på hennes egna TikTok-namn. Vad är då det? Jo – "Partysnusen". 

Och hur hela idén föddes verkar inte vara något annat än en spontan tanke och ett bra kontaktnät.

– Jag vet faktiskt inte, jag känner en tjej som brukar tatuera. Sen tänkte jag, ska jag? Varför gör jag inte partysnusen?, säger Andrea till Nyheter24.

Nu har Andrea Correa sitt TikTok-namn "Partysnusen" på armen. Bildkälla: Privat

Andrea berättar att tatueringen ritades av en vän men att det också fanns andra förslag som var med i tankarna innan bläcket fått fäste.

– Jag hade andra förslag, till exempel ”Inte äre nå” och ”De löser sig”. Men det blev partysnusen.

Trots att följare har reagerat och kritiserat hennes val så är Andrea helnöjd med tatueringen som har förevigats på hennes arm.

– På en skala ett till fem så är jag nog fem. Förutom ett S som är lite snett.

Har som mål att starta en egen Youtube-kanal

Andrea har idag 14 700 följare på TikTok och kanalen bara växer och växer. Härnäst så planerar den roliga norrbottningen att starta upp ett nytt projekt – nämligen en alldeles egen Youtube-kanal.

– Jag funderar på att starta en youtube. Där jag har tänkt hålla på med nästan samma sak som på TikTok, till exempel som att intervjua epa-raggare och åka runt om i Norrland, berättar Andrea.

Kommentera
Kopiera länk
Dela