Söndag 9 Maj
Stockholm

Pernilla Wahlgren la upp en bild på en fågel – det skulle hon inte ha gjort

Pernilla Wahlgren la tidigare i veckan upp en story på en tupp. Men det hela slutade med en inkorg full med meddelanden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Att vara en Wahlgren/Ingrosso betyder att vara konstant bevakad av följare och fans som hela tiden har koll på vad du gör, vem du gör det med, hur du uttrycker dig och så vidare. Och råkar du säga det fel – ja då får du minsann höra det.

Detta är någonting som fått Bianca Ingrosso att flera gånger överväga att lägga ned sin Youtubekanal. 

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är hårt bevakade på sina Instagrams. Bildkälla: Stella Pictures

– Man börjar uppriktigt bli less på att inte kunna göra eller säga någonting utan att få hat. Jag funderar på att lägga ner allt, inklusive Youtube och bara köra Instagram nu. Jag älskar ju Youtube men det kommer ju till en gräns för hur mycket hat man pallar med. Jag får kritik för hur jag är, vart jag är, vem jag är med hur jag rör mig, vad jag gör, vad jag inte gör och det tär på en. Så det blir nog semester från allt snart, säger Bianca i en video.

Men nu senast var det inte Bianca som hamnade i följarnas klor – utan nämligen mamma Pernilla Wahlgren. Och det hela handlade om... en fågel. 

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Ja, Pernilla publicerade nämligen en video på sin Instastory där hon pratar med en fågel som vandrar omkring på gruset. 

– Hej hej lilla hönan, säger hon. 

Efter några minuter så välde meddelanden in till Pernilla från följare som påpekade att det minsann inte alls var en höna – utan en tupp.

"Jag vet att det är en tupp", skrev Pernilla. Bildkälla: Pernilla Wahlgren Instagram

Efter att inkorgen svämmat över så fick Pernilla tillslut skriva ut att hon förstått att hon sagt fel och att det mycket riktigt var en tupp. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela