Tisdag 18 Maj
Stockholm

Fimpen avslöjar sitt knep under Paradise Hotels rökförbud

Fredrik "Fimpen" Olsson är tillbaka på lyxhotellet Mexiko– men denna gång kommer att bli annorlunda . Han kommer nämligen att spela hårdare – och det råder rökförbud på hotellet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paradise Hotel är äntligen tillbaka och det vankas en säsong fylld av drama, spel, kärlek, svartsjuka, sex och massor av fest. 

Paradise Hotel är tillbaka. Bildkälla: Fredrik Nilsson

I år är det både nya ansikten men även en rad veteraner redo att ta revansch. En av dem är Fredrik "Fimpen" Olsson som gjorde succé i rutan 2019. Inte bara vann han svenska folkets hjärtan utan även Bianca Ingrossos som flertalet gånger sagt att hon är stort fan av Fimpen. 

En sak som är ny för andra säsongen i rad är att det råder rökförbud på hotellet. 

–  Vi bestämde oss för att inte visa upp unga människor som röker i programmet under förra säsongen och det här är en linje som vi kommer fortsätta på under höstens säsong, berättade presschefen Susanne Nylén i en intervju med Nyheter24.

Några av de nikotinsugna deltagarna valde att ta med sig snus till hotellet – men för andra var rökförbudet en utmaning. Bland annat för Fimpen. 

Fredrik Olsson. Bildkälla: Fredrik Nilsson

– Det var skitjobbigt. På dagarna klarade man sig väl men sen när man skulle festa var det riktigt jobbigt, berättar han. 

– Jag fundera först på att sluta röka innan man checkade in men så blev det inte, fortsätter han. 

Sedan berättar han om sitt lifehack för att klara av röksuget. 

– Jag söp mig stupfull för att princip glömma att jag var röksugen. Så det kommer ju resultera i att man gör andra dumma grejer... eller ja, roliga grejer, skrattar Fimpen.

Hör hela klippet i spelaren ovan.

Paradise Hotel. Säsongspremiär måndag 21 september på TV3, Viafree och Viaplay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela