Tisdag 30 Nov
Stockholm

Isabella Löwengrip lurades av pojkvän: "Flyttade in hos mig"

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip lurades av en psykopat. Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Det finns dåliga killar och sedan finns det dåliga killar. Nu berättar Isabella Löwengrip för första gången om en man som lyckades nästla sig in i hennes liv – och det gick så långt att han flyttade in hos henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den tidigare entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, är i färd att flytta ihop med pojkvännen Paul Sundvik, 52. Men innan hon fick sin prins så råkade Isabella ut för killar som inte alltid var så bra.

I sin blogg berättar Isabella nu att en man som hon dejtade visade sig vara en sol och vårare.

Isabella Löwengrip är idag tillsammans med Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag har tidigare haft oturen att träffa en sådan man (ingen som ni känner till). Från början verkade han supertrevlig och vettig, men efter ett tag reagerade mina vänner på hur han nästlade sig in i mitt liv och manipulerade mig. Han fick mig dessutom att betala för allt", skriver Isabella.

Vakterna tvingades gripa in

Hon berättar att mannen påstod att han var VD för ett stort bolag och även hade bott i USA i flera år. På pappret var allt en framgångssaga.

"Det visade sig senare att han sov på soffan hos en vän. När detta uppdagades påstod han att det berodde på hans krävande jobb inte hade haft tid att hunnit skaffa sitt nya boende ännu, men det var bara en tidsfråga", skriver Isabella.

Mannen flyttade in hos Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Hon berättar att hon trodde på mannens förklaring och därför lät honom bo hos henne. Isabella gav honom även alltid hennes kreditkort när han skulle handla.

Slutligen så satte Isabellas vänner ner foten, och Isabella fick då be en av sina tidigare vakter att få mannen att lämna henne.

"Så obehagligt", skriver Isabella i sin blogg och poängterar hur viktigt det är att lyssna på ens vänner i sådana lägen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela