Tisdag 30 Nov
Stockholm

Fansen rasar mot Isabella Löwengrip: "Lögner hela tiden"

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip anklagas för att ljuga. Foto: Lisa Arfwidson / SvD / TT

Isabella Löwengrip berättade om en mystisk psykopat som flyttade in hos henne. Mannen visade sig vara en sol och vårare och Isabella tvingades ta hjälp av sin livvakt för att få bort mannen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i förra veckan som bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, avslöjade att hon tidigare har råkat ut för en sol och vårare. Isabella berättade att mannen lyckades nästla sig in i hennes liv. Han flyttade in hos henne och fick henne att betala för allt.

Hon berättar att mannen påstod att han var VD för ett stort bolag och även hade bott i USA i flera år. På pappret var allt en framgångssaga.

"Det visade sig senare att han sov på soffan hos en vän. När detta uppdagades påstod han att det berodde på hans krävande jobb inte hade haft tid att hunnit skaffa sitt nya boende ännu, men det var bara en tidsfråga", skrev Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip berättar att hon råkat ut för en sol och vårare. Bildkälla: Lisa Arfvidson/SvD/TT Bild

Slutligen så satte Isabellas vänner ner foten, och Isabella fick då be en av sina tidigare vakter att få mannen att lämna henne.

"Så obehagligt", skrev Isabella i sin blogg och poängterade även hur viktigt det är att lyssna på ens vänner i sådana lägen.

Läsarna tror inte på Isabella

Isabella mötte givetvis mycket stöd från sina trogna fans – men det var även många som höjde på ögonbrynen och anade ugglor i mossen. 

Bloggbevakning var först med att rapportera om att Isabellas läsare inte riktigt köpte hennes ord. Andra menade att Isabella borde vara vaksam när det gäller hennes nuvarande pojkvän Paul Sundvik.

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures.

Några kommentarer i Isabellas kommentarsfält lyder:

"Varför har Pålle (Paul Sundvik, reds. anm) inget förflutet och varför har han bytt namn?"

"Har detta med psykopaten verkligen hänt eller är det något hon läst om?"

"Men vänta nu. Du har ju sagt i en podd att du alltid gör grundläggande koll på den killen du dejtar. Att du lät vakt kolla hans kreditvärdering, vem han var osv. Men det gjorde du inte denna gång alltså?"

"Hon ljuger så hon tror sig själv!!! Detta har hon bara fabulerat och inspiration fick hon av boken Ödeläggaren."

"Tycker det är skrämmande att du tror att du känner Paul efter 3 månader? Varför alltid hoppa in i saker helt oförberedd…"

"Varför ge någon sitt kort? Redan där borde varningsklockorna börjat ringa. Du verkar rätt naiv."

"Därför att det inte är sant! Hon hittar på med inspiration från boken Ödeläggaren. Om det VERKLIGEN hade hänt skulle hon skrivit det då. Lögner hela tiden, glöm inte att det var så hon blev känd, hon hittade på allting". 

Isabella Löwengrip har ännu inte bemött kritiken från de som menar att hon far med osanning.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Isabellas fans rasade efter att hon hade fejkat ett hot mot sig själv. Läs mer här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela