Torsdag 15 Apr
Stockholm

Paow avslöjar: "Det här är alla ingrepp och plastikoperationer jag gjort"

Paulina "Paow" Danielsson, 26, har alltid varit väldigt öppen med vad hon gjort för ingrepp. Nu väljer hon att berätta om varenda ett.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 26, har alltid varit väldigt öppen med sina skönhetsbehandlingar och ingrepp. 

Paow
Dokusåpadrottningen Paow. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Under sommaren åkte Paow till Turkiet där hon opererade sin näsa i samband med ett samarbete. Hon har även opererat sina bröst, gjort fillers och botox. 

Hon valde även nyligen att göra ett så kallat trådlyft vilket innebär att man går in under huden med trådar för att sedan lyfta upp huden utan att behöva skära i huden.

Paow
Paulina gjorde nyligen ett trådlyft. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paow har många gånger pratat på sin Instagram att hon anser att influensers bör vara ärliga med ingreppen de gjort då hon annars menar att tjejer kan påverkas negativt då de inte får samma resultat av kost och träning.

– Inte konstigt att tjejer mår skit över sina kroppar då de tror att de ska kunna få samma resultat som någon som opererat hela kroppen, skrev hon på sin story. 

Poaw
Paow är redo för ännu en säsong i Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Under Paradise Hotels pressträff passade Nyheter24 på att fråga Paow om vilka ingrepp hon egentligen gjort. Och hon var inte sen med att svara.

– Jag har gjort läpparna, botox, trådlyft, kindbenen, näsan, brösten och sen fillers i rumpan. Så man är ju lite plastic fantastic, skrattar hon.

Hör klipp från intervjun i spelaren ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela