Torsdag 2 Dec
Stockholm

Detaljen i Bianca Ingrossos Nelly-video skapar kaos  bland följarna

Det var i slutet av förra veckan som Bianca Ingrosso droppade en ordentlig bomb när hon släppte sin kollektion med Nelly.com. Men som vanligt kan inte Bianca ta ett fotkliv utan att det ska bli kalabalik på alla sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 25, har minst sagt haft att göra år 2020. Utöver att hon sålt en del av företaget Caia Cosmetics för ett mångmiljonbelopp driver hon också sina sociala medier och sin Youtube-kanal, spelar in Wahlgrens värld och är ambassadör för en rad olika företag.

Men det räcker inte så. Nu kan hon även titulera sig som Creative Advisor, hos företaget Nelly.com och i samband med det så släpptes under slutet av förra veckan hennes första klädkollektion med företaget. 

Det går bra nu för Bianca. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

En rad stora influensers fick hem ett exklusivt bud som innefattade en flaska bubbel, en pastarätt från en lyxig restaurang i Stockholm samt en iPad där man kunde följa nedräkningen till kollektionsläppet. 

Och uppskattat blev det. Nu drar halva svenska folkets ungdomar i plaggen för att få sig en bit av kakan. 

Både på sin Youtubekanal och på sin Instagram har Bianca nu lagt ut hauls där hon visar upp plaggen tillsammans med sin bästa vän och kollega Lovisa Worge

Men självklart så har detta lockat fram en del onda tungor. 

"Allergisk mot BH?"

På en av sina Instagrambilder visar Bianca upp en av kollektionens toppar. Hon har där valt att inte ha någon BH på sig då hon tycker att det passar bättre så. Men många följare var snabbt framme och påpekade att hon minsann skippar BH lite för ofta. Ja så ofta att de tror att hon "är allergisk mot BH".

Så här kan ett kommentarsfält också se ut. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram

Kommentarerna angående Biancas bröst blev tillslut så många att Biancas egen lilla armé valde att mobilisera sig och slå tillbaka med full kraft – vilket nu gjort att kommentarsfältet exploderat. 

"En framgångsrik, fantastisk och snygg kvinna ska så klart bli påhoppad när hon är talangfull och älskad av alla. Bry dig inte om trollen Bianca – kör ditt race. Vi står bakom dig", löd en av kommentarerna.

En annan tipsade alla troll om att "avfölja Bianca" om det inte passar.

"Avfölj henne om det inte passar", skrev användaren. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca har själv svarat på några av kommentarerna. 

"Allergisk mot BH? Är du bara korkad eller omodern?", skrev hon som svar till en. 

Se videon från inlägget i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela