Söndag 5 Dec
Stockholm

Paradise Hotel-deltagarna i olycka under inspelningen: "Trodde att jag skulle dö"

Tjejernas förväntningar och förhoppningar under resan till hotellet slutade i rädsla, spöregn och bilkrasch. Det är Diana Moseni som nu berättar om mardrömsnatten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paradise Hotel Sverige är äntligen tillbaka och enligt både produktion och deltagare kommer årets säsong bli minst sagt oförglömlig. 

Detta år utlovas både mycket kärlek, sex, passion, drama, bråk, fest och en hel del fulspel och hugg i ryggen. Utöver en uppställning av nya friska fläktar så gästas även säsongen av en rad välkända dokusåpadrottningar som är redo att ta revansch.

En av de nya profilerna är Diana Moseni, 27, från Göteborg.

Diana har tidigare blivit tillfrågad om att vara med i PH men då valt att tacka nej. Men detta år kändes det rätt för Diana som då själv valde att skicka in en ansökan. 

Men lite anade hon vad hon väntade både innanför och utanför lyxhotellets murar. 

Diana Moseni är en av årets deltagare. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Resans motgångar började nämligen snabbt för några av deltagarna, inklusive en av de castingansvariga. 

Detta berättade Diana för Nyheter24 under programmets pressträff. 

– Vi kraschade med bilen på väg till hotellet. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. Det spöregnade och var mitt i natten, ja det var hemskt.

– Det var jag, castigansvarig samt några till av tjejerna från säsongen, berättar Diana. 

Några av deltagarna var med om en bilkrasch. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Hamnade någon på sjukhus?

– Nej det blev inget sjukhus tack och lov. Det hela gick bra och slutade som tur var. Men det var läskigt som bara den, avslutar hon.

Incidenten inträffade när bilens chaufför svängde undan för en sten på vägen. 

– Det stämmer att starttjejerna var med om en mindre trafikolycka nere i Mexiko. De var på väg till huset när de var tvungna att väja för en sten som låg mitt på vägen och körde ner i diket. Men de fick snabbt hjälp och ingen kom till skada, säger Susanne Nylén till Nyheter24.

Mer om händelsen kommer Diana att berätta i hennes och Emma Hellströms nyuppstartade podd som hamnar på poddhimlen inom en snar framtid. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela