Därför hade PH-Diana över 46 000 följare på Instagram – redan innan programmet

Diana Moseni är en av årets färgstarka deltagare i Paradise Hotel. Men redan innan hon stegade in på hotellet så hade hon en stor skara följare på Instagram. Hur kommer egentligen det sig?


Paradise Hotel Sverige rullar minst sagt på och hittills har det varit en fartfylld säsong. 

En av de so sannerligen fått mycket kameratid är Diana Moseni, 27, från Göteborg.

Diana har tidigare blivit tillfrågad om att vara med i PH men då valt att tacka nej. Men detta år kändes det rätt för Diana som då själv valde att skicka in en ansökan. Men redan innan detta har hon tusentals följare på Instagram. I en intervju med Nyheter24 berättar hon hur det kommer sig. 

Diana Moseni. Bildkälla: Fredrik Nilsson

– Jag har bott i USA dit jag flyttade 2015 och har bott där i fyra - fem år. Under min tid i LA har jag hållit på mycket med sociala medier, drivit företag, modellat, studerat och lagt upp en del livestreams där jag snackat mycket om konspirationsteorier och spiritualitet. Jag har en väldigt speciell publik där vi pratar om väldigt djupa saker, berättar hon.

– Kollar man i mitt flöde är det ju väldigt mycket modellbilder så det är både ytligt och djupt haha, berättar hon.

Så hur kommer det sig då att Diana kände för att skutta in i Paradise Hotel?

Diana är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

– Jag flyttade ju hem och kände att jag inte var redo för jantelivet ännu. Jag har studerat ekonomi och var inte helt redo att hoppa in i det spåret. Då jag blivit tillfrågad att vara med i PH innan så kände jag att jag tar min revansch nu. Så från och med att jag kände 'nu kör vi' så tog det tre veckor tills jag satt på flygplanet till Mexiko, berättar hon. 

Paradise Hotel går att se på Viafree och Viaplay.

Läs mer: Oralsex-ilska under parceremonin i Paradise Hotel

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!