Lördag 8 Maj
Stockholm

Paradise Hotel-Tanja om mardrömsnatten: "Fick 16 000 volt i mig"

Tanja Kallin, 22, berättar i en intervju med Aftonbladet om natten då hon var nära att mista livet. "Jag klättrade upp på en tågbro".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paradise Hotel Sverige är äntligen tillbaka och enligt både produktion och deltagare kommer årets säsong bli minst sagt oförglömlig. 

Detta år utlovas både mycket kärlek, sex, passion, drama, bråk, fest och en hel del fulspel och hugg i ryggen. Utöver en uppställning av nya friska fläktar så gästas även säsongen av en rad välkända dokusåpadrottningar som är redo att ta revansch.

Tanja Kallin, 22, är en av årets nya, färgstarka Paradise Hotel-deltagare. På Instagram heter hon "trubbeltanja" och i sitt intro berättar hon att det finns en hög sanningshalt i namnet. 

"Jag är en trubbelmagnet". Bildkälla: Viafree

– Jag har alltid varit en trubbelmagnet, skrattar hon. 

Öppnar upp om mardrömsnatten

I en intervju med Aftonbladet öppnade Tanja nyligen upp om en händelse som ägde rum för några år sedan – nämligen kvällen då hon var nära att mista sitt liv. 

Tanja Kallin är en av årets deltagare. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Den hemska händelsen ägde rum på skolavslutningen efter att ha gått ut nian.

– Jag kom åt en tågledning, så jag fick 16 000 volt i mig. Jag klättrade upp på en tågbro, så kom jag åt den. Vi skulle kika på en soluppgång, det var för omkring sex år sen, säger hon.

Tanja blev kvar på sjukhuset under flera månader efter olyckan och ärren efter brännskadan täcker fortfarande halva kroppen. Hon känner fortfarande av smärtor på bröstet och har nästan ingen känsel i ena armen, skriver Aftonbladet. 

"Man blir tacksam över att vara vid liv", berättar Tanja. Bildkälla: Viafree

– Man blir så tacksam över livet. Det är därför jag hoppade på det här tåget. Man vill inte missa nånting i livet för det är så ömtåligt och skört, säger hon till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela