- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Så lång tid tog det för Bianca Ingrosso att sälja slut sin Nelly-kollektion

Bianca Ingrosso släppte under veckan en helt egen kollektion tillsammans med Nelly. Men släppet inleddes med att hemsidan kraschade och sedan gick det fort.


Bianca Ingrosso, 25, har minst sagt haft att göra år 2020. Utöver att hon sålt en del av företaget Caia Cosmetics för ett mångmiljonbelopp driver hon också sina sociala medier och sin Youtube-kanal, spelar in Wahlgrens värld och är ambassadör för en rad olika företag.

Men det räcker inte så. Nu kan hon även titulera sig som Creative Advisor, hos företaget Nelly.com och i samband med det så släpptes under slutet av förra veckan hennes första klädkollektion med företaget. 

Bianca släppte kollektion med Nelly. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

En rad stora influensers fick hem ett exklusivt bud som innefattade en flaska bubbel, en pastarätt från en lyxig restaurang i Stockholm samt en iPad där man kunde följa nedräkningen till kollektionsläppet. 

Och när släppet väl skedde blev det inte helt oväntat succé.

Det hela inleddes med att hemsidan kraschade. När det hela sedan börjande fungera tog alla produkter slabbt slut. Detta trots att Nelly valt att ta in mer plagg än de någonsin gjort till en kollektion tidigare.

Men hur lång tid tog det då för sista smulan att ryka?

Jo – 40 minuter. 

På Instagram kunde fansen se en Bianca i tårar som chockad uttryckte sin tacksamhet. 

– Jag trodde aldrig att ni.... nej men jag vet inte ens vad jag ska säga. 40 minuter tog det innan allt var slut. Jag älskar er, sa hon. 

Läs mer: Detaljen i Bianca Ingrossos Nelly-video skapar kaos  bland följarna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.