Lördag 15 Maj
Stockholm

Så lång tid tog det för Bianca Ingrosso att sälja slut sin Nelly-kollektion

Bianca Ingrosso släppte under veckan en helt egen kollektion tillsammans med Nelly. Men släppet inleddes med att hemsidan kraschade och sedan gick det fort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 25, har minst sagt haft att göra år 2020. Utöver att hon sålt en del av företaget Caia Cosmetics för ett mångmiljonbelopp driver hon också sina sociala medier och sin Youtube-kanal, spelar in Wahlgrens värld och är ambassadör för en rad olika företag.

Men det räcker inte så. Nu kan hon även titulera sig som Creative Advisor, hos företaget Nelly.com och i samband med det så släpptes under slutet av förra veckan hennes första klädkollektion med företaget. 

Bianca släppte kollektion med Nelly. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

En rad stora influensers fick hem ett exklusivt bud som innefattade en flaska bubbel, en pastarätt från en lyxig restaurang i Stockholm samt en iPad där man kunde följa nedräkningen till kollektionsläppet. 

Och när släppet väl skedde blev det inte helt oväntat succé.

Det hela inleddes med att hemsidan kraschade. När det hela sedan börjande fungera tog alla produkter slabbt slut. Detta trots att Nelly valt att ta in mer plagg än de någonsin gjort till en kollektion tidigare.

Men hur lång tid tog det då för sista smulan att ryka?

Jo – 40 minuter. 

På Instagram kunde fansen se en Bianca i tårar som chockad uttryckte sin tacksamhet. 

– Jag trodde aldrig att ni.... nej men jag vet inte ens vad jag ska säga. 40 minuter tog det innan allt var slut. Jag älskar er, sa hon. 

Läs mer: Detaljen i Bianca Ingrossos Nelly-video skapar kaos  bland följarna

Kommentera
Kopiera länk
Dela