Måndag 6 Dec
Stockholm

Alice Stenlöf möts av hat efter bilden med Jireel: "Bullshit"

Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och pojkvännen Jireel. Foto:

Alice Stenlöf och Jireel är officiellt ett par, något som hon meddelade på Instagram. Men alla kan inte hantera Alices lycka – nu möts hon av en del helt fruktansvärda kommentarer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under sommaren har det tisslats och tasslats om huruvida influencerprofilen Alice Stenlöf, 24, och rapstjärnan Jireel, 20, är ett par. De fångades på bild tillsammans under en het semester till Rhodos, och på Instagram la de även ut bilder från samma lyxhotell.

Rapstjärnan Jireel är Alice Stenlöfs nya kärlek. Bildkälla: Instagram/jireelavia

Varken Alice eller Jireel har velat kommentera sin romans – fram tills nu. Under onsdagen så orkade inte paret smyga mer med sina känslor, och på Instagram la Alice ut en bild för att bekräfta relationen.

"Han gör mig glad", skrev Alice till en bild som visade det nykära paret posera framför en spegel. Bilden är snart uppe i hundra tusen likes – något av ett rekord för Alice.

Jireel och Alice Stenlöf är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Alices kommentarsfält fylls av lyckönskningar från profiler som Bianca Ingrosso, Linn Ahlborg, Victor Leksell, Kenza, Ida Warg, Penny Parnevik, Hannalicious, Felicia Aveklew och många fler.

Alla kunde dessvärre inte hantera Alice och Jireels lycka – i Alices kommentarsfält ramlar det nu in en del grovt rasistiska, hotfulla, misogyna och hemska hatkommentarer. En del av hatkommentarerna handlar om den fyraåriga åldersskillnaden mellan 24-åriga Alice och 20-åriga Jireel.

Det faktum att Alice och den tidigare pojkvännen Philip Wong gick skilda vägar i början av maj väckte tydligen även det starka känslor hos vissa. En gemensam nämnare bland de som pepprat ut hatkommenterar av olika slag verkar vara att just de personerna av någon anledning saknar profilbild...

Några av de kommentarer som Alice Stenlöf har fått. Bildkälla: Instagram.
Många av Alices fans tar henne i försvar. Andra fortsätter att sprida hat och elaka ord. Bildkälla: Instagram.

"Och för typ 3 månader sen va hon i ett 7 års förhållande med Philip. ”Jag vill va självständig och lära mig hur livet är som singel” BULLSHIT. Tycker detta är helt stört", kommenterade en bitter en i Alices kommentarsfält. 

Trots att personens elaka kommentar har över 1000 likes så var många av Alices fans snabba med att rycka ut till hennes försvar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela