Måndag 6 Dec
Stockholm

Kaoset i Idol - flera deltagare coronasmittade

Kaos i Idol då flera deltagare har smittats av corona.
Kaos i Idol då flera deltagare har smittats av corona. Foto: Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT.

I tisdags bekräftades det att Idoldeltagaren Caspar Camitz har testats positivt för corona. Idag rapporterar Aftonbladet att fler deltagare har smittats och programmet måste göras om helt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Enligt uppgifter till Aftonbladet har ytterligare tre deltagare i Idol smittats av covid-19. Detta leder till allvarliga konsekvenser. 

Det hela började med att Caspar Camitz, 25, i början av veckan rapporterades som sjuk. Han fick sedan ta ett corona-test som kom tillbaka positivt. 

Detta har skapat kaos i Idol-produktionen. Snabba åtgärder vidtogs och deltagarna fick beskedet att de behövde isoleras på sina hotellrum, samt att samtliga skulle testas för corona. 

Caspar Camitz har imponerat både på tittare och juryn. Men nu har han testats positivt för Corona och får inte uppträda under fredagen. Bildkälla: YouTube/TV4.

Kommer uppträda från hotellrum 

Nu rapporterar en källa till Aftonbladet att fler deltagare är smittade vilket gör att deltagarna nu kommer få uppträda från sina hotellrum. 

Framträdandena kommer spelas in på förmiddagen och sändas ikväll, berättar källan för Aftonbladet. 

Flera deltagare ska ha uttryck frustation över isoleringen i hotellrummen och minst en ska ha avvägt att hoppa av tävlingen. 

Flera Idoldeltagare har smittats av corona. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT.


Kommentera
Kopiera länk
Dela