Måndag 10 Maj
Stockholm

Diana avslöjar sanningen om pengarna i Paradise Hotel

Diana Moseni är en av årets färgstarka deltagare i Paradise Hotel. Trots att det är första gången hon deltar så hade hon stränga riktlinjer kring sitt arvode.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Diana Moseni, 27, är en av årets mest färgstarka Paradise Hotel-deltagare. Hon har tidigare blivit tillfrågad om att vara med i PH men då valt att tacka nej. Bland annat 2013 samtidigt som Aina Lesse och Samir Badran.

Diana Moseni. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Men detta år kändes det rätt för Diana som då själv valde att skicka in en ansökan. Men redan innan har hon över 50 000 följare på Instagram. I en intervju med Nyheter24 berättar hon hur det kommer sig. 

– Jag har bott i USA dit jag flyttade 2015 och har bott där i fyra - fem år. Under min tid i LA har jag hållit på mycket med sociala medier, drivit företag, modellat, studerat och lagt upp en del livestreams där jag snackat mycket om konspirationsteorier och spiritualitet. Jag har en väldigt speciell publik där vi pratar om väldigt djupa saker, berättar.

"Jag hade vissa krav", har Diana berättat. Bildkälla: Viafree

– Jag flyttade ju hem och kände att jag inte var redo för jantelivet ännu. Jag har studerat ekonomi och var inte helt redo att hoppa in i det spåret. Då jag blivit tillfrågad att vara med i PH innan så kände jag att jag tar min revansch nu. Så från och med att jag kände 'nu kör vi' så tog det tre veckor tills jag satt på flygplanet till Mexiko, lägger hon till. 

Angående pengarna...

Vanligtvis får nya deltagare endast ersättning för förlorad arbetstid när de deltar första gången i programmet. Men annat var det för Diana. Hon kände nämligen för betydligt mer klirr i kassan.

– De erbjöd en summa och jag sa ’nej, det här ska jag ha’. Så accepterade de tillslut mitt krav, berättar hon.

– Man kan alltid förhandla, trots att man inte varit med tidigare, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela