Stockholm

Chrissy Teigen och John Legend förlorade sonen Jack

Chrissy Teigen och John Legend
Chrissy Teigen och John Legend har förlorat sin son.

Chrissy Teigen och John Legend skulle bli föräldrar i början av nästa år. Men nu meddelar Chrissy den fruktansvärt sorgliga nyheten att deras son inte klarade sig.


Läs mer

Supermodellen Chrissy Teigen och hennes make John Legend såg fram emot sitt tredje barn, som skulle födas i februari eller mars 2021. 

Men under natten mot onsdagen så förlorade paret sin bebis, som de har valt att kalla för Jack.

"Vi lyckades inte stoppa blödningen och ge vår bebis de vätskor han behövde. Trots hur mycket blodtransfusioner som helst. Det var helt enkelt inte nog", skriver Chrissy. 

Den 29 september åkte Chrissy in på sjukhuset efter att ha lidit av långvariga blödningar. Personalen på sjukhuset fick kämpa för att höra bebisens hjärta, skriver Daily Mail.

"Vi kommer alltid att älska dig"

"Vi brukar aldrig prata om barnnamn tills efter de är födda. Men av någon anledning så bestämde vi oss för att kalla den lilla killen i min mage för Jack. Så han kommer alltid att vara Jack för oss. Jack jobbade så hårt för att bli en del av vår familj, och det kommer han att vara. För alltid", skriver Chrissy i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

"Till vår Jack – jag är så ledsen att dina första sekunder i livet möttes av så många svårigheter. Att vi inte kunde ge dig det hem du behövde för att överleva. Vi kommer alltid att älska dig".

Stöd från vännerna

I kommentarsfältet får nu Chrissy och John oändligt mycket kärlek och stöd från sina vänner.

"Vi finns alltid här för er och älskar er så mycket", skriver Kim Kardashian.

Gabrielle Union kommenterar även hon: "VI älskar er så mycket och vi finns här för vad ni än behöver. Alltid".

"Mitt hjärta går i bitar för dig och John. Jag beklagar er sorg så mycket. Skickar dig och din familj så mycket kärlek. Älskar dig", skriver Paris Hilton.

"Jag är så ledsen. Tänker på dig och John, ber för er och skickar så mycket kärlek till er under den här tiden", skriver Hailey Bieber.

"Skickar så mycket kärlek till er just nu", skriver skådespelaren Channing Tatum.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.