"Paradise Hotel" får ny programledare – Rebecca Stella tvingas sluta

Rebecca Stella slutar som programledare för "Paradise Hotel" efter fem säsonger. Det är ännu inte bestämt vem som ska ta över efter 35-åringen.


Rebecca Stella har varit programledare över "Paradise Hotel" de senaste tre åten. Höstens säsong blir hennes sista. 

Detta då coronapandemin sätter käppar i hjulet. 

– Vi tycker att Rebecca Stella är en fantastisk programledare men tyvärr kan hon inte vara med på inspelningen av kommande säsong av Paradise Hotel på grund av rådande omständigheter, säger Susanne Nylén, presschef Nent, till Expressen. 

Rebecca Stellas egna ord 

Instagram beskriver Rebecca Stella det svåra beslutet:

"Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj". 

Vem som ska ersätta Rebecca Stella är fortfarande inte klart. Nylén vet inte heller när man kommer kunna spela in i Mexiko igen. 

– Vår ambition är att kunna genomföra inspelningen i Mexiko senare i höst och ber att få återkomma i programledarfrågan, säger hon till Expressen

Bildkälla: Bertil Enevåg Ericson/TT

Rebecca Stella blev programledare för "Studio Paradise" år 2013. 2017 tog hon över som programledare för "Paradise Hotel" efter Malin Gramer

Bildkälla: Bertil Enevåg Ericson/TT

SE ÄVEN: Fansen i chock efter nya bilderna på Rebecca Stella: "Är det du?"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!