Linn Ahlborgs vädjan till fansen – inför semestern med nya kärleken

Det är i sin senaste video som Linn Ahborg berättar att hon och hennes nya flamma kommer att åka iväg på tu man hand. Hon vädjar därför till följarna att de ska "sluta vara så nyfikna".


Det var i sin förra video som Linn Ahlborg, 21, kläckte ur sig någonting som fick halva landet att dra efter andan. 

– Jag har kanske... träffat någon, berättade hon. 

Linn berättade att hon träffat någon. Bildkälla: Youtube

Sista dagen av vloggen startar Linn upp nyvaken i sängen bredvid en kille, men vi får endast höra hans röst. Sedan får vi följa med Linn och den mystiska killen på en mysig dag som innefattar lunch på Djurgården och tacos framför TVn.

Det enda fansen fick se av nya flamman var någon del av hans arm och händer – men det är många som redan listat ut vem han är. Och tydligen så har han setts till tidigare i Linns videos. 

"Varför en sån grej?"

I Linns senaste video tar hon upp allt rabalder som uppstod efter förra videon. 

– Det ringde journalister och var kaos i mina kommentarsfält. Någon hade till och med gjort en tiktok-video där personen klippt ihop bilder på killen jag träffars fingrar för att se om det var rätt person. Alltså det är ju inte direkt värsta grejen att man träffar någon litegrann, eller är det de?, sa hon då.

"Ni är ju galna", säger Linn. Bildkälla: Youtube

– Lite mer chill får ni nästan ta och vara, la hon till. 

Hon berättar även att hon och killen kommer att åka iväg på en liten minisemester kommande helg. Då bär det av till Marbella där de ska bo i Linns familjs hus. 

– Vi ska åka till Marbella och hänga i helgen. Och jag vill ju kunna ta med er på sånt, men då skulle jag uppskatta om alla kunde ta ett djupt andetag och låta en umgås utan massa frågor, säger Linn.

– Men det kanske är sånt man får ta när man startat en Youtubekanal som 12-åring, skrattar hon. 

Senaste nytt

Phoenix gör en spelning i Sverige

Jenny Strömstedt körde Nyhetsmorgon trots sorgen: "Orkar du?"

Att Jenny Strömstedt är ett proffs ut i fingerspetsarna är det nog ingen som tvivlat på. Men efter hennes insats i Nyhetsmorgon är tittarna nu extra imponerade över hennes styrka.

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

1 timme sedan
Stiftelsen till minne av den döde skådespelaren Matthew Perry har fått sitt konto på sociala medier-plattformen X kapat av hackare.

Gunilla Persson skuldfri – smycken återlämnas

1 timme sedan
Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog. Skulden är borta, enligt hennes advokat. Nu kan jag rösta på Gunilla Persson, nu när hon gjort rätt för sig, säger Johannes Paulson, vid Kronofogden.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

2 timmar sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

3 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...