Tisdag 30 Nov
Stockholm

Raseri mot Isabella Löwengrip och Paul: "Totalt respektlöst" 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Foto:

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip njuter av det goda livet tillsammans med den blivande sambon Paul Sundvik. Men nu väcker deras senaste påhitt många frågor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella Löwengrip, 29, och pojkvännen Paul Sundvik, 52, är riktigt nykära. Paret har dejtat i över tre månader och planerar att bli sambos på riktigt i Isabellas villa på Lidingö.

I sin blogg och på sociala medier så visar Isabella ofta upp sin kärlek, och de ser till att hitta på mycket mysiga saker under sina dagar ihop. Bland annat har de varit på spa, på diverse utflykter i Sverige, många härliga båtturer och så har de upptäckt Italien.

"Som ni vet gillar Paul och jag att röra på oss och nu väntar ytterligare en resa en vecka när barnen är hos min exman. Det blir sol och god mat i vårt favoritland. Jag ser väldigt mycket fram emot det", skrev Isabella innan hon och Paul lämnade Sverige för att åka till Italien ännu en gång.

Paret verkar ha en riktigt härlig resa – men Isabellas läsare ställer sig frågande till att de prompt reser under den rådande pandemin...

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures

"Vilken värd lever du i?"

Kommentarsfälten under de blogginlägg som handlar om resan har hundratals kommentarer, och det är många upprörda toner.

"Galet att resa som ni gör mitt i pandemin… men två arbetslösa människor som bara tänker på sig själva… lever loppan så länge pengarna och hälsan finns!"

"Har du ingen skam i kroppen? Så många människor gör väldigt mycket uppoffringar i sina liv, personalen i vården sliter och 70+are isolerar sig av rädsla för att bli svårt sjuka. Hur kommer det sig att du tycker att du inte behöver göra några uppoffringar?"

"Hallå, vakna. Varför kan ni inte stanna hemma ? Egoister."

"Oansvarigt och totalt respektlöst att resa just nu. Bella med sambo borde skämmas. Dessa två är sannerligen inga goda föredömen."

"Varför är det så viktigt för dig att åka runt och glo på italienska sjöar mitt under en pandemi? Bara så du vet så ligger de kvar en stund till, du kan vänta med att titta på dem tills läget lugnat ner sig runtom i världen."

Paul Sundvik och Isabella packar gärna väskorna och drar iväg. Bildkälla: Stella Pictures.

Vägrar svara på kritiken

Många har reagerat på det faktum att Isabella ännu inte har svarat på de kommentarer som hon fått från människor som uppger att de jobbar inom vården. 

"Så nonchalant att du inte ens svarar dessa hjältar som verkligen sliter för oss!", skriver en person. 

"Hur kan du påstå att ”allt är som vanligt” i Italien?! Vilken värld lever du i? INGENTING är som vanligt. Du kanske har märkt att det är helt folktomt på alla bilder? Inte en människa! Men du hade ju aldrig varit i Italien innan i somras (mitt i pandemin) så du kanske tror att Italien är folktomt?"

Isabella Löwengrip har ännu inte svarat på kritiken. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Även personer som skriver att de själva bor i Italien har reagerat på Isabella och Pauls resande.

"Isabella, eftersom du godkänner alla kritiska kommentarer angående att resa i en pandemi kanske det vore på sin plats att bemöta kritiken. Hur tänker du? Det går att semestra i närheten om man verkligen hatar att vara hemma."

"Hej Isabella, jag bor i Italien (Milano) sedan 10 år tillbaka allt är inte “som vanligt.” Blir provocerad när jag läser om era skojsiga masker och flängande."

"Bor själv i Italien sedan 23 år och förstår inte hur du, Isabella, kan säga att allt är som vanligt i Italien förut att man bär mask inomhus. Så mycket har förändrats pga Covid-19! Inte minst i skolan och på arbetsplatser. Skojiga masker kanske är roligt får någon som inte behöver bara det varje dag, hela dagen".

Isabella har ännu inte svarat på kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela