Ida Warg berättar om skönhetsingreppen: "Blev helt sned"

Det är i en Youtubevideo som Ida Warg väljer att berätta lite om vilka skönhetsingrepp hon gjort genom årens gång.


Ida Warg, 33,  är en av landets just nu hetaste Influensers. Hennes skönhetsmärke Ida Warg beauty blomstrar och säljer som smör ute på hyllorna i Sverige. Hon gästar poddar, morgonsoffor och företagen drar i henne. 

Josephine Qvist och Elin Skogs populära podd "Sweet but psycho" berättade Ida nyligen den högsta summan hon någonsin fått för ett samarbete. 

– Det var nog 800 000, eller kanske mer till och med. Och då var det liksom som ett litet kontrakt, berättase hon. 

Ida har kommit att bli en starkt lysande stjärna på influenserhimlen.Bildkälla: idawarg/Instagram

Utöver det så växer hennes Youtubekanal så det knakar och har i skrivande stund 235 000 prenumeranter. 

På kanalen väljer hon att diskutera allt mellan himmel och jord med sina prenumeranter. Allt ifrån mamma-liv till träning och husbygge.

"Det har jag gjort med mitt ansikte"

Men i en av sina videos gick hon in på en helt annan grej – nämligen skönhetsingrepp. 

Ida valde då att avslöja vilka ingrepp hon själv gjort i sitt ansikte.

– Jag har inte gjort några skönhetsoperationer. Men jag har testat fillers och nu äntligen har jag testat botox. Första gången jag testade botox blev det inte bra alls utan jag blev helt sned. Men nu har jag gjort botox på "arga rynkan". Så nu är jag på kliniken på en återkoll vilket jag tycker känns seriöst och bra, berättar Ida. 

– När jag gjorde fillers så har jag en gång gjort under ögonen vilket blev katastrof. Jag betalade 8000 kronor för att göra men betalade sedan 4000 kronor för att ta bort det. Väldigt värt, säger hon.

Hon berättar sedan att hon testade fillers i läpparna. Men att hon inte alls blev nöjd. 

– Sedan var jag nog en av de första i Sverige att testa fillers i läpparna 2009. Väldigt spontant var det och det blev inte bra. Jag fick ärrbildning i läppen som jag typ har kvar. Så jag försökte att jämna ut det för några år sedan. Det sista är att jag har lite sura mungipor, så min behandlare har fått lägga in lite där så jag ska se lite gladare ut, berättar Ida. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.