Nicole Falciani och Paow
Nicole Falciani svarar nu på Paows hårda ord. - Foto: Stella Pictures.

Nu svarar Nicole Falciani på Paulina "Paow" Danielssons attack

Paulina "Paow" Danielsson är absolut inte nöjd över det faktum att Nicole Falciani blir ny programledare för "Paradise Hotel". Nu svarar Nicole på Paows hårda ord.


Sedan år 2017 har Rebecca Stella varit programledare för "Paradise Hotel", och innan det såg vi henne i "Studio Paradise". 

Men allt gott har ett slut, och förra veckan stod det klart att Rebecca lämnar programledarjobbet.

Hon ersätts istället av influencerprofilen Nicole Falciani, 23.

En som inte är nöjd med den nya programledaren är dokusåpaveteranen Paulina "Paow" Danielsson, 26. I en serie bilder på Instagram så sågades Nicole vid fotknölarna av Paow.

Paow hade en hel del att säga om Nicole Falciani. Bildkälla:
Instagram/kattpaow

"Nicole kommer att bli uppäten av deltagarna. De skulle valt någon med mer pondus. Inte någon som blivit känd för att visa magen på Instagram", skrev hon bland annat.

Hon kallade även Nicole för en "12-årig influencer" och sa att hon var "sjukt besviken".

Syrliga svaret på Instagram

Men det verkar inte som att Nicole låg sömnlös över Paows hårda ord mot henne. På Instagram Story mötte hon Paows attack med klass.

"Tack Paow för alla nya följare", skrev hon till en selfie på sig själv och taggade in Paow.

Nicole Falciani tycktes ta det hela med ro. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani
/
/
Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.