Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michael C. Hall är tillbaka –  sänds nya säsongen av Dexter

- 15/10/2020, 09:22 -

Den älskade tv-serien "Dexter" är tillbaka för en nionde säsong, och skådespelaren Michael C. Hall gör stortstilad comeback som den "gode seriemördaren".

Den älskade långköraren "Dexter" är tillbaka! Seriemördarthrillern med Michael C. Hall i huvudrollen gick från 2006 till 2013. Många kanske trodde att det sista avsnittet sändes i och med slutet på den åttonde säsongen.

Men nu har Tv-kanalen Showtime beställt e nionde säsong. Skådespelaren Michael C. Hall spelar givetvis Dexter Morgan och manusförfattaren Clyde Phillips är även tillbaka.

Dexter Morgan
Dexter Morgan. Bildkälla: AP Photo/David Goldman/TT Bild

Enligt Deadline blir det 10 avsnitt, och inspelningsstarten är beräknad till början av 2021. Premiärdatumet är satt till hösten 2021.

Gary Levine är ansvarig för underhållning på Showtime, och han säger att de bara har velat ge nytt liv åt serien ifall de skulle kunna hitta en kreativ och värdig tagning av det hela, vilket de nu har, menar Levine.